Releaseevent för ”Att Grilla Vegetariskt” 2017

*Det här inlägget är i samarbete med Oatly*

Hej!

I tisdags arrangerade jag och mitt eminenta crew (stort tack Manuela, Linda, Nathalie, Monica och Sara!) ett releaseevent för ett gäng vänner, familj, andra bloggare, media och ett gäng glada instagramtävlingsvinnare för att fira att min nya webbkurs ”Att Grilla Vegetariskt” äntligen har fått ett releasedatum och kommer att komma ut nästa vecka! 😀

Att ta fram den här kursen, att filma allt material som jag kommer släppa under sommaren och göra det här releaseventet hade aldrig varit möjligt utan hjälpen från mina olika partners jag jobbat med här under för sommaren. Eventet i tisdags var Oatly huvudsponsorer för, vilket kändes helt perfekt. Dels för att jag är gravt beroende av deras produkter (<3 havrefraiche!) men också för att det gjorde det möjligt för oss att boka en riktigt schysst lokal, fixa smarrigt bjudkäk och anställa sjukt proffsig eventpersonal. 🙂

Milkshaken fick godkänt!

Vi serverade samma Oumph Texas Chili som jag tävlade med på Grill SM tillsammans med Ta Fram Det Bästa med en umamirykande blomkålspuré gjord på Oatlys iMat, samt bjöd på milkshakes gjord på iKaffe och deras vaniljglass smaksatt på lite olika sätt. Det blev hur bra som helst, och tillsammans med Brutal Brewings smarriga (veganska och ekologiska!) Ship Full Of IPAs och Cirrus Lagers var det en ganska mysig afterwork all in all 🙂

På plats var också Christoffer Eling-Pers, grundare av Coursio, företaget som hjälpt mig att utveckla den nya webbkursen. Vi snackade en del om varför jag har valt att satsa på att skapa en ny webbkurs istället för att göra ännu en kokbok och om hur framtiden för lärande kommer att se ut.

För mig är det ganska självklart egentligen. Om målet verkligen är att lära människor att laga mer och bättre mat så räcker det inte med att inspirera dem. Vi måste ge dem verktygen som behövs, och vi måste inse att alla inte lär sig saker på samma sätt. Vissa vill testa själva, vissa vill läsa allt som finns och hitta lösningen själva och andra vill se och känna och kunna ställa frågor. 

Därför tror jag så grymt mycket på det här med webbkurser. En kokbok inspirerar ett tag, men sen ställer du den lätt i hyllan och tar aldrig fram igen. Att plöja från pärm till pärm är ofta lite för mastigt. En fysisk matlagningskurs är ofta riktigt rolig, men dyr och du hinner inte med så mycket även om du har en person på plats som kan instruera dig. En webbkurs är som det bästa av både. Du får plats med mer information än i en fysisk webbkurs, men du kan ställa frågor, får se lärorika teknikvideos och du kan diskutera det du gör med de andra som går kursen.

Jag tror att vi kommer att se betydligt mycket mer av den här typen av kurser och interaktiva sätt att prata om och lära ut matlagning framöver, och jag tycker att det känns grymt spännande att vara en av de första ut i Sverige med vegetariska matlagningskurser online.

Kursen innehåller:

 • Instruktionsvideos och steg för steg bilder
  Enkla och smarta grilltekniker som hjälper dig att grilla allt i från grytor och till pizza
 • Marinader, såser och tillbehör som lyfter fram smakerna i det vegetariska köket
 • Hur du får ut det bästa ur nya produkter som vegokött och växtbaserade mejerier
 • Hur du grillar olika sorters grönsaker för bästa resultat
 • Recepten i kursen innehåller instruktioner för både vegansk och lakto-ovo tillagning

Köp kursen här!

Än mer awesome känns det att kursen kommer att LANSERAS I SAMARBETE MED SVENSKA DAGBLADET!!!! Ja, ni läste rätt. Jag har tagit fram den här kursen och kommer att distribuera den i samarbete med SvD, en av Sveriges absolut största digitala plattformar. Nu banne mig ska vi få ut det här med jävligt gott vegokäk till världen!

Kursen släpps i mitten av nästa vecka. Signa upp på mitt nyhetsbrev så kan du vara säker på att vara en av de första som får tillgång till kursen och får ta del av exklusiva erbjudanden, tips och rabatter!

Tack alla som kom på eventet och framförallt till Oatly, Brutal Brewing, Ta Fram Det Bästa, Bråvallafestivalen, Oumph,  Coursio och SvD som gjorde kvällen (och det här projektet)möjlig!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required
, , , , , , , , , ,

2 Responses to Releaseevent för ”Att Grilla Vegetariskt” 2017

 1. Welderine 28 juni, 2017 at 12:59 #

  (En stjärna, skulle det vara…)

 2. Welderine 28 juni, 2017 at 12:58 #

  Du är en ! Keep up the good work.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes