Jävligt God BBQ ska utmana BBQ-kulturen i stor kampanj

hashtag-logga

Hej vänner!

Ni vet redan att jag den 1 juni släpper kokboken Jävligt God BBQ. Det ni inte vet är att vi som en del av satsningen kring boken idag släpper kampanjen #JävligtGodBBQ som ska inspirera till nya tankar inom BBQ-Kulturen med en garanterat ny  och Jävligt God vinkel på köttfri och växtbaserad grillning. Med mig  har jag fått med mig både Quorn™ och Oumph!® i en spännande och något ohelig allians, och i sommar ska vi frälsa Sverige med Jävligt God BBQ. Hoppas ni vill hjälpa till!

Att grilla grönt är så mycket mer än att bara grilla grönsaker. För vem har sagt att du inte vill käka klassiska, mustiga rätter bara för att du valt att äta i huvudsak växtbaserat? Det är vad jag alltid sagt. Och jag jag kan bara gissa att ni är en del del som håller med mig, med tanke på att ni är några tusentals här inne varje dag.

Några som jag i alla fall vet håller med om detta är Oumph! och QuornNär bokmanuset började ta form, insåg jag och förlaget att den bakomliggande idén om Jävligt God BBQ var mycket större än bara boken, och såg oss om efter andra aktörer med samma motiv. Oumph! och Quorn förekom redan i flera recept i boken, och var självklara samarbetspartners. Att ha dem med på tåget ger oss mycket större outreach och muskler för att kunna nå ut till fler.

hashtag-burgare

Så – vad innebär kampanjen då? 

Kort och gott så vill få med oss så många som möjligt ute i vårt avlånga land att slå ett slag för Jävligt God BBQ. Mustig, svullig och mäktigt grillkäk. Den där sortens mat som får köttätare att blänga avundsjukt eller tappa hakan över att det där de just satte i sig var veganskt. Kompromisslösa burgare, chiligrytor och spett. The full and bloody damn good experience helt enkelt!

Jag är sjukt less på att växtbaserad och köttfri BBQ bara ska få handla om grönsaker. Om folk som hävdar att det inte går att dricka mustigt rödvin eller mörkt öl till vegokäk. Och jag känner heller inte igen mig i det för en femöring.  Det är dags att visa BBQ Sverige vart skåpet ska stå, och vi ska göra det tillsammans!

gustav2-800px

Fram till den 1 juni kommer vi att pusha hashtagsen #JävligtGodBBQ #GreenProteinshift #Meatfree #plantbased och #Sharewithfriends för att visa upp allt gott och svulligt som vi ska grilla i sommar för att peppa inför boksläppet och få så många som möjligt att förbeställa sommaren grillbok så ni har den i tid till semestern.

Under hela juni månad kommer vi sen att ha en riktigt fet tävling som vi koppas ska kicka igång er därhemma och få er att dela med er av era växtbaserade BBQ-partyn. Men mer om den kommer snart!

Vi kommer att köra kampanjen hela sommaren. Jag hoppas att ni vill haka på, och glöm inte att förbeställa boken så ni får den i tid till semestern!

För banne mig. I sommar ska vi grilla #JävligtGodBBQ!

Pressinfo

För pressmeddelande och pressbilder klicka här.

För frågor, recensionsex och intervjuförfrågningar maila: kontakt@gustavjohansson.se

omslag-800px

, , , , , , , , , , , ,

3 Responses to Jävligt God BBQ ska utmana BBQ-kulturen i stor kampanj

 1. Fager 12 maj, 2016 at 09:46 #

  Grymt! Kommer deff. köpa boken!
  Så grymt synd att Oumph! är fördjävla dyrt bara!
  Hoppas att de kan pressa priser med lite större volym!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vinnaren av #JävligtGodBBQ tävlingen är..! | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 12 juli, 2016

  […] i vegopizzatävlingen utsedd! Hur ser Jävligt God BBQ för dig? Stor tävling i Juni! Jävligt God BBQ ska utmana BBQ-kulturen i stor kampanj Ny Poster vid köp av Jävligt God Husman i Jul – ”Den Glada […]

 2. Jävligt Gott joinar Oumph! och City Gross på BBQ SM | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 18 maj, 2016

  […] Jävligt God BBQ ska utmana BBQ-kulturen i stor kampanj Ny kokbok 1 juni – Jävligt God BBQ – Förköp nu! Passa på! Jävligt Gott – Bloody Good Vegetarian BBQ är snart slutsåld. Srirachaspett med Oumph […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes