Cloudberry BBQ Burger

*I samarbete med Bastard Burgers*

Hej!

Det har blivit dags för en ny månadsburgare på Bastard Burgers! Den här gången är den ett samarbete mellan mig, Bastard och den fantastiskt talangfulle konstnären Marc UÅ som heter Cloudberry BBQ Burger!

Även om ni inte känner till Marc själva så är jag säker på att ni har sett en del av hans konstverk, inte minst på Bastard Burgers där han regelbundet har målat bland annat väggmålningar på restaurangerna, och också gjort flertalet illustrationer till de tidigare månadsburgarna. Ni kan se den senaste här nedan!

Han är också hjärnan bakom den godaste läsken i världen, hjortrongranaten! Den säljs på Bastard och har länge varit mitt go to val när jag käkar burgare där. Det är lite utifrån den och idén om hjortronet som månadens burgare har fötts också. Marc älskar BBQ såser och hjortron har har nu lyckats få fram en av de godaste jävla BBQ såser jag varit med om som jag fick uppdraget att ta fram en burgare utifrån.

Burgaren är väldigt enkel egentligen. I botten är det tryffelmajonnäs som ger umami. Sen är det ett salladsblad och picklad rödlök för syran. Burgaren toppas sedan med vegansk cream cheese och sist toppas det hela med en massa av Marcs smarriga hjortron BBQ sås.

Ärligt talat tror jag inte att ni behöver mer recept än så, men för att göra det extra tydligt så svängde Marc och Thomas från Bastard Burgers förbi min studio i veckan som gick och så spelade vi in en video där vi visar hur man gör den. 

Spana in videon, och sväng sedan förbi Bastard och käka en av de godaste burgarna ni kommer ha ätit i ert liv! #Justdoit!

, , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes