Vinterrea på min bok och mina affischer!

bild (10) (1024x768)Hej!

Som en sen farsdagspresent eller tidig julklapp bjussar jag och Owl Streets nu på gratis frakt på alla produkter ifrån vår satsning Bloody Good Vegetarian BBQ. Boken med samma namn är given att bli ett samlarobjekt inom kort och affischerna kan vara det snyggaste som har välsignat denna jord sen min sambo föddes. Varför inte passa på och slå till? De kan vara slut i morgon! 😀

För alla er som är nya här på bloggen, eller inför Bloody Good Vegetarian BBQ, så kan jag ge en kort resumé. I våras kontaktade killarna på Owl Streets mig med ett oemotståndligt förslag. De var ute efter nya idéer för sina affischer och gillade min blogg. Var jag sugen på att samarbeta med dem kring en ny affischserie med mina recept? Eh. Ja?

Det hela visade sig vara så lyckat och roligt, så vi bestämde oss för att ta det ett steg till. En stor del av min glädje i att blogga om mat handlar ju just om att få berätta något om maten jag lagar; Varifrån inspirationen kommer, ge några hjälpsamma tips på vägen, eller kanske bara helt enkelt försöka klämma in några halvljumma ordvitsar bland alla fräsande färsbiffar och kokande quornkorvar. Så vi skrev en bok. Vissa skulle kalla det ett glorifierat häfte. Jag skrattar dem rakt upp i ansikten. Häfte? Knappast! Det här är 24 sidor fyllda med högkvalitativa och vackra illustrationer och fotografier. Unika recept by yours truly, samt en sablarns massa inspiration för att hjälpa oss genomlida vintern och drömma om de härliga sommardagar vi har framför oss.

Här kan ni läsa mer om boken.

framsida-2 (1024x683)

intro (1024x768)

na¦êrbild-rygg (1024x683)

Och här om de olika affischerna… Veggie Burger.

veggieburger-5 - Kopia

IMG_5277

Fooled Pork

fooled-2

 

DSC_2047

The Mother of all Tomato Salads

tomatosalad-1 (1024x683)

 

DSC_1833

Halloumi Skewers

halloumi-3

 

spett

och sist, men inte minst Quesadillas.

quesadillas-2 (1024x683)

 

IMG_0357 (1024x768)

, , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes