Vi behöver dig!

Hej!

Jag vill prata om Jävligt Gott, och om varför DU behövs!

Kött är gott. Det är jävligt gott.

Hamburgare. Pizza. Kebab. Grillat och klassisk svensk husmanskost. Maten vi alla älskar och har vuxit upp med. De stora smakerna, upplevelserna och kulturen.

Problemet är bara att köttet inte är vad det har varit. Det kött vi äter idag har ingenting att göra med det kött som farmor och farfar åt när de var små och höll egna djur på gården.

Idag är kött, ägg och mejeriindustrierna jättelika maskinerier som producerar miljoner ton kött, mjölk och ägg varje år. Bara i Sverige slaktar vi 99 miljoner månadsgamla kycklingar, 2.5 miljoner grisar som aldrig får se solen och 400 000 kossor varje år, varav mer än hälften är utslitna mjölkkor. Djurindustrin är en av världens mest miljöförstörande branscher och vår överdrivna konsumtion av kött och feta mejerier ger oss cancer, hjärt och kärlsjukdomar på ett sätt som aldrig förr.

Vi det det här. Men trots det äter vi kött som om det inte fanns en morgondag. Varför då?

Jo för att det är gott!

Och om vegomat någonsin ska slå igenom så räcker det inte med att berätta för folk att det är bättre för djuren, naturen och hälsan. Vi måste också göra vegomaten lika jävliga god, om inte bättre!

Därför finns Jävligt Gott. Och därför behöver vi dig.

Bli en av Jävligt Gotts Patreons idag så hjälper du oss att visa fler hur jävligt gott det kan vara med vegomat genom att hjälpa oss att ta fram fler recept, fler konsumentguider, restaurang och produktrecensioner, fler matlagningsprogram, fler utbildningar och marknadsföringskampanjer riktade både mot privatpersoner och mot restauranger och offentliga kök. Vi ska visa att det finns vegomat som passar alla, lära folk hur de lagar den och opinionsbilda och verka för att öka tillgängligheten av jävligt god vegomat överallt, på alla platser där det behövs.

Du som Patreon hjälper till både genom att stötta vårt arbete finansiellt, men också genom att vara med och utforma och testa våra produkter och som en ambassadör i att sprida ordet vidare till fler. Som bonus får du också rabatter, erbjudanden, inbjudan till exklusiva events och möjlighet att engagera dig i vår verksamhet på massor av olika sätt!

Vi behöver dig, signa upp idag och hjälp oss att göra 2018 till året då det vänder på riktigt!

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required, ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes