Vego I Skolan

#VegoiSkolan är en kampanj som vill inspirera till och förbättra utbudet av jävligt god skolmat och lyfta maten som en av de viktigaste frågorna på agendan inför valet. Vi informerar, utbildar och stöttar privatpersoner, kockar och politiker som vill göra världen lite bättre med skolmaten som verktyg. Maten påverkar vår hälsa, vårt klimat och natur och är en av de största industrierna i världen. Vad vi äter spelar roll.

Med #VegoiSkolan vill visa att det är möjligt att höja kvalitén på skolmaten i Sverige med hjälp av fantastiskt god vegansk mat. Mer vego i skolan både är inte bara möjligt och en otroligt bra idé!

Här samlar vi all information om varför och hur vegansk mat kan göra den svenska skolmaten bäst i världen och hur du kan hjälpa till att göra det möjligt.


Först – våra 6 argument för varför mer #VegoiSkolan är viktigt, möjligt och vägen till världens bästa skomat!


Köp våra webbkurser för kockar och chefer

Letar du efter stöd, kunskap och utbildning i hur du lagar mer hållbar mat och implementerar mer vego i er verksamhet? Vill du utbilda hela din personal till ett lågt pris, med hög kvalité? Då är våra webbkurser precis rätt för dig!

Läs mer!


Engagera dig!

För dig som politiker

Politiker

För dig som politiker som vill lära sig mer om frågan och vill förbättra din kommuns skolmat

För dig som rektor, kostchef eller kökschef

Kostchef och rektor

För dig som är rektor, kostchef eller kökschef och vill bjuda dina elever på bättre mat.
Debattartikel 24/6  i Dagens Samhälle:

Billigare och bättre skolmat med mer vego på menyn”

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes