Vego I Skolan

#VegoiSkolan är en kampanj som vill inspirera till och förbättra utbudet av jävligt god skolmat och lyfta maten som en av de viktigaste frågorna på agendan inför valet. Vi informerar, utbildar och stöttar privatpersoner, kockar och politiker som vill göra världen lite bättre med skolmaten som verktyg. Maten påverkar vår hälsa, vårt klimat och natur och är en av de största industrierna i världen. Vad vi äter spelar roll.

Med #VegoiSkolan vill visa att det är möjligt att höja kvalitén på skolmaten i Sverige med hjälp av fantastiskt god vegansk mat. Mer vego i skolan både är inte bara möjligt och en otroligt bra idé!

Här samlar vi all information om varför och hur vegansk mat kan göra den svenska skolmaten bäst i världen och hur du kan hjälpa till att göra det möjligt.


 

Först – våra 6 argument för varför mer #VegoiSkolan är viktigt,
möjligt och vägen till världens bästa skomat!

 


Engagera dig!

För dig som privatperson

Privatperson

För dig som vill engagera dig och vill sätta press på våra makthavare.

För dig som politiker

Politiker

För dig som politiker som vill lära sig mer om frågan och vill förbättra din kommuns skolmat

För dig som rektor, kostchef eller kökschef

Kostchef och rektor

För dig som är rektor, kostchef eller kökschef och vill bjuda dina elever på bättre mat.


 


 


 


 

Stötta gärna Jävligt Gotts arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ oss på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates requiredNo comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes