#Vegoiskolan – Gör skolmaten till en valfråga!

#VegoiSkolan är en kampanj som vill inspirera till och förbättra utbudet av jävligt god skolmat och lyfta maten som en av de viktigaste frågorna på agendan inför valet. Vi informerar, utbildar och stöttar privatpersoner, kockar och politiker som vill göra världen lite bättre med skolmaten som verktyg. Maten påverkar vår hälsa, vårt klimat och natur och är en av de största industrierna i världen. Vad vi äter spelar roll.

Med #VegoiSkolan vill visa att det är möjligt att höja kvalitén på skolmaten i Sverige med hjälp av fantastiskt god vegansk mat. Mer vego i skolan både är inte bara möjligt och en otroligt bra idé!

Jag har byggt en ny del här på Jävligt Gott som en kampanjsida där vi samlar information om varför och hur vegansk mat kan göra den svenska skolmaten bäst i världen och hur du kan hjälpa till att göra det möjligt.

Engagera dig och lyft #vegoiskolan!

Du kan engagera dig i kampanjen genom att som privatperson:

  • Dela vår kampanjvideo och hjälpa sprida våra budskap
  • Maila dina politiker och ansvariga tjänstemän med vårt färdiga mail
  • Spela in en egen video och med egna ord förklara varför vi borde ha mer #vegoiskolan
  • Ta del av våra argument och sprid dem till fler!
Som politiker
Som kock eller kostchef

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required, , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes