Vegetarisk bratwürst med stekta ägg och vita bönor i tomatsås.

Dag Livs vid Fridhemsplan har ett riktigt grymt utbud, både av grönsaker, vegetariska alternativ och tonvis med andra grejer. Jag är något av en sucker för korv, vilket är ganska trist när man är vegetarian. Dag Livs har däremot aningen fler alternativ än de vanliga sojakorvarna och i tisdags tänkte jag att jag skulle börja testa några av dem. Först ut – vegetarisk bratwürst.

Tillsammans med vita bönor i tomatsås, cocktailtomater och stekta ägg blev det en riktigt gedigen middag. Mumsigt.

Korven själv var riktigt gott kryddad, även om jag inte riktigt minns hur ”riktig” bratwürst smakar. Den var kanske lite torr och lite väl bastant i konsistensen men inte så att det störde nämnvärt. Den kommer jag absolut att köpa igen.

 

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vianas rökta vegetariska sojakorvar (i bröd) | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 4 juli, 2014

    […] så många olika vegetariska och veganska korvsorter jag kan hitta. Förra veckan så testade jag Vianas vegetariska bratwürst vilken var riktigt fin och som smakade mycket. I helgen testade jag Real Jumbo, en sorts långa […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes