Vegansk matlagningskurs med Jävligt Gott – Så här är det!

Hej!

I fredags tog Jävligt Gott över PS Matsal, en fantastiskt mysig matstudio nära Nytorget på Södermalm i Stockholm och höll i en vegansk matlagningskurs för 20 glada själar som kommit för att lära sig mer om vegansk matlagning och för att ha en trevlig avslutning på veckan.

De här matlagningskurserna är en del i Jävligt Gotts nya storsatsning på veganska matlagningsutbildningar som vi kallar Jävligt gott Academy – Sveriges veganska kockskola och fredagens kurs var den första av många kommande fysiska matlagningskurser för privatpersoner som vi kommer arrangera framöver! Akademin kommer att rikta sig mot både privatpersoner och företag, och kommer erbjuda både fysiska kurser, cook alongs, föreläsningar och webbaserade matlagningskurser och webbseminarier – allt med ambitionen att ingen i det här avlånga landet ska kunna säga att de inte kan laga vegansk mat eller vet hur det går till!

Om du vill ha en klassisk matlagningskurs som den här så har vi det där fokus ligger på upplevelsen och en grym kväll, och nu finns det datum att boka i både Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå för hösten. Men vi har som sagt webbkurser där vi lägger ännu mer fokus och tid på just ditt lärande och där du kan lära dig i din egen takt. Som en interaktiv kokbok med videos typ! Hur bra som helst!

Vi har också paket och utbildningar för dig och ditt företag. Vill ni ha en företagskickoff? Utbilda kockarna på er skola eller i ert restaurangkök? Vi kan kombinera föreläsningar med cook alongs för en oslagbar djupdykning i den moderna veganska matlagningskonsten.

Vill ni boka en utbildning så kan ni läsa mer om dem här eller anmäla er direkt här om ni vill gå en fysisk matlagningskurs.

Här hittar ni våra webbkurser

Och här kan ni läsa mer om våra företagserbjudanden!

Mors Dag- och Patreonrabatter!

Just nu ger vi en särskild Mors Dags rabatt till alla som bokar innan söndag den 27/5! Ange kod: ”Mors Dag 10” i Övrig Info fältet vid anmälan!

Alla våra Patreons har  också ständigt 20 % rabatt på alla våra kurser, så om du inte är en i gänget ännu så är det hög dags att hoppa på tåget!

*OBS De två rabatterna går inte att kombinera*


Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required, , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes