Vårens matprat finns nu på soundcloud!

roberts_sommar

Hej!

Under hösten 2014 och våren 2015 har jag, som ni kanske vet, snackat mat tillsammans med Hugo och Julle på East Fm After Work varje fredag klockan 16.30. De ringer upp mig och jag pladdrar på om något nytt recept varje vecka, och roligt nog för både er och mig så spelas allt in och läggs sedan upp på soundcloud som en liten mini-podcast.

Nu har de tagit sig själva i kragen och lagt upp hela 13 stycken nya avsnitt på soundcloud som vi har spelat in under våren. De flesta recepten är sådana som redan finns på bloggen, men som ni där kan höra mig snacka om lite mer utförligt (och i många fall babbligare, haha). Så, om ni kollade på Halv Åtta Hos Mig i maj, och känner att ni saknar min väna stämma, så vet ni vad ni kan göra under sommaren!

Eller, åtminstone så hoppas jag på att kunna bjuda på lite inspiration till sommarens löpturer eller solstolshäng.

Trevlig lyssning, och hör gärna av er och berätta vad ni tycker samt vilka recept ni vill att vi ska snacka om i höst.

Ni hittar alla avsnitt i spelaren här i högerspalten, eller på soundcloudsidan här.

Trevlig sommar!

Soundcloud matprat

, , , ,

3 Responses to Vårens matprat finns nu på soundcloud!

  1. C 23 juli, 2015 at 02:04 #

    Ja, den va riktigt snygg! 🙂

  2. C 17 juli, 2015 at 06:55 #

    Är det din radio? Vart kommer den ifrån?

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes