Workshops och föreläsningar

Inspirerande cook alongs? Workshops i veganska matlagningstekniker? Eller en engagerande föreläsning? Gustavs workshops och föreläsningar varieras i format efter ert behov. Vi utbildar kockar, ledningsgrupper och företag som vill ta nästa steg i sin förmåga att laga jävligt god växtbaserad mat eller som vill lära sig mer om hållbar förändring och fördelarna med vego. 

Utbildningarna skräddarsys efter er grupps särskilda behov och kan variera från en timmes föreläsning till en tvådagars workshop som kombinerar praktisk matlagning med workshops och teoriföreläsningar. Allt för att ni konkret ska få med er verktygen som gör er bättre utrustade för att laga med jävligt god växtbaserad mat.  Kontakta oss så ger vi er ett skräddarsytt förslag och offert.

Exempel på moduler med teman från trendspaning och sociala medier till matlagning:


WORKSHOP: ATT LYCKAS MED VÄXTBASERAD MATLAGNING

Vilka tekniker, metoder och råvaror behövs för att få till de rätta smakerna och konsistenserna? Hur ser den nya växtbaserade måltiden ut och hur får du ner den i magen på tveksamma gäster? Modern vegansk matlagning med grund i de västerländska matkulturerna. Föreläsning blandas med praktik i en föreläsning och kurs anpassad för kockar, kökschefer och huvudmän.

PRAKTISK MATLAGNING: TESTA DE NYA RÄTTERNA OCH METODERNA

Du och din arbetsgrupp lär er mer om hur långt vegansk matlagning har tagit sig och vi testar de nya råvarorna och teknikerna i praktiken. Vi är i ert kök på er arbetsplats eller i en extern lokal. Cook Alongen inleds med en kortare föreläsning och skräddarsys efter era grundkunskaper och behov

FÖRELÄSNING: DET MÅSTE VARA JÄVLIGT GOTT

Hur får man egentligen fler att äta och överlag konsumera hållbarare när hela världen verkar be oss att bara konsumera mer och de ohållbara valen känns så mycket attraktivare?

I 30 – 45 djupdyker Gustav ner i sina erfarenheter om hållbart förändringsarbete och svarar på frågan om hur vi verkligen bör bete oss om vi vill få folk att bete sig hållbare. Och svaret är INTE att visa fler slaktvideos eller att skrika domedagsprofetior.

FÖRELÄSNING: VINN MED VEGO

I den här föreläsningen anpassad för alla som på ett eller annat sätt arbetar med mat eller serverar mat, så förklarar Gustav varför ni omgående borde försöka satsa så mycket ni kan på vego.

Det är den enskilt största och enklaste insatsen för att göra er verksamhet hållbarare, effektivare och överlag bättre. Tror ni oss inte? Då måste ni lyssna!

– Växtbaserad mat kan vara så mycket mer än vad folk tror! Dels är den ett sätt att göra maten i ett kök klimatvänligare, hälsosammare och billigare. Men den är också mer varierad. Idag kan växtbaserad mat både vara klassisk svensk husmanskost, och nyskapande grönsaksrätter. Det enda som krävs är verktygen, kunskapen och teknikerna för att låsa upp potentialen!” 

– Gustav Johansson, grundare av matbloggen ”Jävligt Gott”.


Kontakta oss så ger vi er ett skräddarsytt förslag och offert.

 linda@javligtgott.se

Våra cook alongs

Gustav som föreläsare


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes