Utbildningar

Inspirerande cook alongs? Kurser i veganska matlagningstekniker? Eller en engagerande föreläsning? Gustavs workshops och föreläsningar varieras i format efter ert behov. Vi utbildar kockar, ledningsgrupper och företag som vill ta nästa steg i sin förståelse för och sin förmåga att laga jävligt god växtbaserad mat. 

Utbildningarna skräddarsys efter er grupps särskilda behov och kan variera från en timmes föreläsning till en tvådagars workshop som kombinerar praktisk matlagning med workshops och teoriföreläsningar. Allt för att ni konkret ska få med er verktygen som gör er bättre utrustade för att laga med jävligt god växtbaserad mat.  Kontakta oss så ger vi er ett skräddarsytt förslag och offert.

Exempel på moduler med teman från trendspaning och sociala medier till matlagning:

WORKSHOP: ATT LYCKAS MED VÄXTBASERAD MATLAGNING

Vilka tekniker, metoder och råvaror behövs för att få till de rätta smakerna och konsistenserna? Hur ser den nya växtbaserade måltiden ut och hur får du ner den i magen på tveksamma gäster? Modern vegansk matlagning med grund i de västerländska matkulturerna.

PRAKTISK MATLAGNING: TESTA DE NYA RÄTTERNA OCH METODERNA

Du och din arbetsgrupp lär er mer om hur långt vegansk matlagning har tagit sig och vi testar de nya råvarorna och teknikerna i praktiken. Vi är i ert kök på er arbetsplats eller i en extern lokal. Cook Alongen inleds med en kortare föreläsning och skräddarsys efter era grundkunskaper och behov.

FÖRELÄSNING: VAD ÄR VÄXTBASERAD MAT IDAG?

Hur ser utvecklingen ut inom matbranschen både kring hållbarhet i stort och i det vegetariska och veganska segmentet i synnerhet? Vad är hållbar mat? Hur får vi fler att upptäcka, äta och älska växtbaserad mat?

FÖRELÄSNING: VARFÖR VÄXTBASERAD MAT?

Vilka är fördelarna med mer växtbaserad mat i offentliga eller privata kök? Vad säger faktan om fördelarna och utmaningarna och hur kan ni på ledningsnivå jobba med växtbaserad mat som ett sätt att höja kvalitén på den mat ni erbjuder överlag?

 

– Växtbaserad mat kan vara så mycket mer än vad folk tror! Dels är den ett sätt att göra maten i ett kök klimatvänligare, hälsosammare och billigare. Men den är också mer varierad. Idag kan växtbaserad mat både vara klassisk svensk husmanskost, och nyskapande grönsaksrätter. Det enda som krävs är verktygen, kunskapen och teknikerna för att låsa upp potentialen!” 

– Gustav Johansson, grundare av matbloggen ”Jävligt Gott”.

 


Kontakta oss så ger vi er ett skräddarsytt förslag och offert.

 javligtgott@unitedscreens.se


 

Hur det kan vara på en cook along

Gustav som föreläsare


 

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes