Tag Archives | Påskmat

Fisksoppa-014

Krämig grönsakssoppa med saffran och Aito Oat Cuisine

*I samarbete med Aito* Hej! Hörrni, snart är det påsk! Och trots Coronakarantänen så börjar det faktiskt bli vår. Jag satt nyss ute i solen och det var VARMT. Fåglarna sjunger och folk går omkring utan jackor utanför när jag skriver det här. Buskarna knoppas och alltså, det är vår! Jag är så sjukt tacksam […]

Continue Reading 2
IMG_9306

Vegansk sparristarte med mandelpistou

Hej! Här kommer ännu fler påskrecept! Även detta är ifrån min påskspecial med Aftonbladet som publicerades idag, och som jag nu tänkte att jag även kunde publicera här på bloggen! Jag är vanligtvis inte den som hyllar vegansk ost. Men HELVETE vad bra det faktiskt blir när man blandar havrefraiche och violifeost på det här […]

Continue Reading 6
IMG_9341

Vegofärslimpa med rosmarin och vitlök till påskbordet

Hej! Det här receptet tog jag fram till Aftonbladet som hörde av sig och ville ha ett gäng recept inför en stor påskmatspecial nu inför påsk. Jag tänkte att jag så klart borde passa på att publicera det här nu också när det nu har publicerats i tidningen. Jag har sedan tidigare en nut roast, […]

Continue Reading 0
IMG_6047

Veganska ägghalvor – avocadohalvor!

Hej! Ett av mina absoluta måsten på det kalla julbordet/påskbordet/midsommarbordet (ja, you get the point) har alltid varit ägghalvor. Det är sjukt smarrigt att fylla halverade ägg med majonnäs, rom, dill, lök och att toppa med lite nymalen svartpeppar och salt. Sedan jag började äta mer veganskt har det här verkligen varit en av de […]

Continue Reading 2

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes