Stort reportage om vegogrillning i tidningen Mitt I

IMG_7393 (800x600)

Hej!

För någon månad sedan var Calle Godani ifrån tidningen Mitt I på besök hemma hos mig och vi snackade vegogrill och testade olika typer utav halvfabrikat och andra roliga grejer som går att grilla som vegetarian/vegan. Jag passade också på att ranta över det skraltiga utbudet av vegokäk som finns både på restauranger och i mataffärer (även om det blir bättre). Det blev ett stort och fint reportage som kom ut  i tryckt form till typ en miljon människor (helt sjuuuuukt) i Storstockholm idag. Ni hittar det, tillsammans med mina rekommendationer och ett gäng recept som jag delar med mig av dels på deras hemsida, i er brevlåda (om ni bor i Stockholms län) eller i fotografierna här nedanför där jag tog några bilder på uppslaget.

Recepten jag tipsar om är mina klassiska vegetariska hamburgare på quornfärs, mina sichuantofuspett och Fooled Pork. Och om ni får feeling av allt det här vegogrillandet så är ni ju självklart varmt välkomna att ta och beställa några av de sista exemplar av Bloody Good Vegetarian BBQ som fortfarande finns kvar i webshopen hos Owlstreets!

IMG_7394 (800x600)

IMG_7395 (600x800)

IMG_7396 (800x600)

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes