Stort nytt samarbete med restaurangkedjan Oh Poké!

*I samarbete med Oh Poké*

Hejsan! Superroliga nyheter!

Idag skrev jag på avtalet för ett nytt stort restaurangsamarbete med restaurangkedjan Oh Poké där jag ska hjälpa dem att utveckla deras veganska utbud och ta fram kampanjrätter till dem.

Ni kanske har hört talas om Oh Poké och deras nya veganska lax från märket Vegan Zeastar som har skrivits om i alla möjliga veganmedia på senaste, både Tidningen Vego, Djurens Rätts Välj Vego, VegNews och Foodora har gjort stora artiklar om den på senaste, och mitt inlägg som jag gjorde i vintras och som blev det inlägg med bäst spridning jag gjorde på hela 2019! :O

Redan nu kan ni besöka deras restauranger och få alla deras nu existerande Poké Bowls med den veganska laxen och med veganska såser. Inom kort kommer jag att lansera mina egna rätter på deras menyer och tillsammans så ska vi se till att ta Poké Bowlen och den Hawaiianska matkulturen från Stockholms innerstad och ut i folkhemmen!

Jag har under det senaste året gått ifrån att häckla Poké bowlen som ett innerstadsfenomen till att verkligen älska den. Det är ett fantastiskt koncept som lägger sig lite någonstans mellan sushi och tacos i det att det baseras på i stort sett samma råvaror som sushin, men har tacosens frihet och experimentlusta. Inte minst är det en otroligt mångsidig och flexibel maträtt, som jag tror har all potential att ta samma utrymme i de svenska hemmen som just tacosen.

Gör en stor skål med sushiris (det är mycket enklare än vad du tror, och jag kommer inom kort att ge er en guide till ett enkelt och gott ris!), fyll ett gäng mindre skålar med hackad avocado, mango, sjögrässallad, picklad ingefära, vegolax eller tofu och what ever annat gott du gillar. Ställ fram på bordet tillsammans med sojasås, srirachamajonnäs och lite färska örter och låt gästerna bygga sin egen bowl, precis om man bygger sin egen tacos. Tro mig – ni kommer att älska det här, jag jag ser väldigt mycket fram emot att få prata mer med er om detta under året!

Mer om vårt samarbete kommer snart i samband med att jag släpper de första rätterna! Tills dess lämnar jag er med de här supersmarriga bilderna på några av deras poké bowls och hur vegolaxen kan se ut när den används till sushi! (Vilket tyvärr inte serveras på Oh Poké, men nog kommer att gå att få tag i inom kort på andra sätt!)

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required

, ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes