Stor tävling: Vinn trerätters middag med mig som kock!

14677954_10153774734257234_337748707_o

Hej!

Hoppas allt är fint med er! Själv är jag precis hemkommen från en helkul kväll där jag lagade en trerätters vegansk lyxmeny för en väns möhippa. Jag brukar vanligtvis inte göra den här typen av uppdrag så ofta, då det är ganska mycket jobb och relativt lite betalt, men det kan också vara ett riktigt rolig sätt att träffa nya människor och framförallt att få testa sina cooking skills in action!

Som ni ju säkert vet vid det här laget så är jag en av finalisterna i Matbloggsprisets Folkets Val – Sveriges största tävling för matbloggare! Tävlingen avgörs på onsdag klockan 23.59 och den bloggare vars bild har flest likes på Matbloggsprisets facebooksida kommer då att koras till vinnare.

nominerade-folketsval-matbl

Just nu är det nästan dött lopp mellan mig och en annan bloggare, som inte är vego! Vi har i skrivande stund typ 4000 röster vardera, och så tight har det varit i flera dagar nu! För att ge omröstningen lite extra energi så utlyser jag därför nu en stor tävling där priset är – Jag! Här i videon presenterar jag den:

Eller rättare sagt, mig och mina kockskills 🙂 Den person som röstar på och sedan delar min tävlingsbild med den bästa motivationen till varför man borde rösta vego vinner en trerätters middag för sig själv och tre av sina vänner med mig som kock! Jag står för hela kalaset och kommer hem till er och lagar middag. Ni bestämmer menyn (eller så gör jag det, ni väljer!).

För att tävla ska ni göra följande:

  1. Gå in på Matbloggsprisets Facebooksida och likea min tävlingsbild (via den här länken!)
  2. Dela tävlingsbilden på Facebook med en motivation till varför man borde rösta vego i tävlingen
  3. Se till att ditt inlägg är offentligt så att jag kan se det!

img_0258

Övriga regler:

  • Jag kommer att välja den bästa nomineringen efter att Matbloggsprisets tävling är avklarad vid midnatt på onsdag. Jag är enväldig jury, och beslutet kan inte överklagas!
  • Jag står för alla kostnader i samband med middagen (inklusive ev. resa för mig), utöver alkohol som ni får stå för själva
  • Jag kommer att bjuda på middag oavsett om jag vinner eller inte!

Här är lite menyinspiration, från kvällens helveganska middag!

Till förrätt: Grönkålssallad med avocadocreme och jordärtskockschips (receptet innehåller grönkålschips istället)

Till huvudrätt: Smörbakad blomkål med kantarell och lingonsås, knaperstekt svamp och inlagd tofu (receptet innehåller fetaost istället för tofu och en annan sorts sås)

Till efterrätt: Panacotta med havtorn, digistive och citronmeliss (receptet innehåller jordgubbssylt istället)

img_0261

img_0269

img_0282

 

, , , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes