San Marzano – tomaternas ferrari.

Jag köper alltid San Marzano tomater när jag ska köpa tomater på burk. Hur skulle jag kunna göra någonting annat efter att ha sett den här videon? Bara de bästa råvarorna borgar för ett jävligt gott resultat.

Gissa om jag blev lycklig när jag efter att ha snubblat över det här Youtube klippet begav mig ner till affären och hittade precis det hon beskrev, ända ner till den sista kvalitetsstämpeln. Lycka! Köp dem, det är värt det.

, , ,

5 Responses to San Marzano – tomaternas ferrari.

 1. Elisabeth Åstrand 5 oktober, 2013 at 03:19 #

  Du kan köpa San Marzano tomater på burk direkt från vår nya webshop. http://www.itigo.se
  Vi har ett helt härligt sortiment av KRAV märkta varor från Italien. Välkommen att titta i på vår hemsida !

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 6 oktober, 2013 at 09:10 #

   Tack för tipset! This commercial inlägg i approve.

 2. goliat 30 september, 2013 at 10:34 #

  hej jag undrade om du kunde säga mig vart du köpte dina san marzano tomater för jag har varit på ica maxi hos mig men där hade dem inte dessa tomater så var kan jag köpa dem???

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 4 oktober, 2013 at 08:39 #

   Jag brukar köpa mina på hemköp som ligger nära där jag bor. Har också sett att de finns på daglivs vid fridhemsplan. Om de inte finns i utbudet hos din matbutik så skulle jag tipsa dig att be dem att köpa in dem. Det brukar de ofta kunna fixa. Just det märket i inlägget här är det jag oftast har hittat.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Qournfärssås | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 26 februari, 2011

  […] 1. Köp bra tomater. Det har jag skrivit om förut. […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes