Vianas rökta vegetariska sojakorvar (i bröd)

Jag har tagit på mig att försöka beta mig igenom så många olika vegetariska och veganska korvsorter jag kan hitta. Förra veckan så testade jag Vianas vegetariska bratwürst vilken var riktigt fin och som smakade mycket. I helgen testade jag Real Jumbo, en sorts långa rökta sojakorvar från samma tillverkare. Tråkigt nog var de inte alls lika goda. Bratwürsten var den å ganska torr och stabbig, men inte så mycket så att det störde, Jumbokorvarna å andra sidan var torra som ölkorv. Ingen hit alls. De smakade dessutom ganska svagt. Visst det fanns en touch av rökt smak, men inget som riktigt gick igenom. Vanliga sojakorvar är mycket godare än vad de här försökte sig på att vara.

Nope. Dem köper jag inte igen.

Snygga korvbröd bakade på durumvete dock.

, ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes