fbpx

Röd panaeng curry

görs enkelt på färdig currypasta

Receptet: Röd panaeng curry

4 portioner

Ingredienser

Röd panaeng curry

Currypasta 2 msk
Burk kokosmjölk 1 st
Sockerärtor 150 g
Morötter 2 st
Blomkålshuvud 0.5 st
Gul paprika 1 st
Champinjoner 8 st
Ljus soja 1 tsk
Rapsolja Efter smak

Gör så här

Röd panaeng curry

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Röd panaeng curry

Det var ett tag sedan nu jag käkade thaicurry ute på restaurang. Sedan jag bytte jobb för ca två år sedan så har jag inte haft någon bra lunchrestaurang i närheten och jag har alltid känt mig ganska tveksam till sådana där små kioskthaiställen som finns utspridda lite överallt. Det kan ju inte vara hygieniskt?

Jag saknar det lite måste jag erkänna, framförallt rödcurry. Jag har alltid varit svag för just den grejen och i veckan när brorsan var över på besök och jag fick jag en anledning till att testa på att laga någonting gott och veganskt så gjorde jag äntligen slag i saken och köpte en burk färdig currypasta på Asian Market vid Fridhemsplan. Frågan var, skulle det bli samma grej som jag mindes?
Och det blev det! Förvånansvärt likt det de serverar på restaurang måste jag säga. Det här ska jag göra igen, det var ju apenkelt och blev supergott.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!