Releasemingel för Jävligt God BBQ 31/5

DSC08726

Hej!

Idag släpps min bok Jävligt God BBQ officiellt i bokhandlarna! Till och börja med finns den i de större onlinebokhandlarna, Bokus och Adlibris, samt så klart hos förlaget på owlstreets.com, och vi hoppas att inom kort få in den på flera fysiska platser nära dig!

För att fira detta bjöd jag de närmast sörjande plus ett gäng väldigt trevliga matskribenter och dylikt folk på en härlig BBQ-AW igår! Solen gassade, vinet flödade och grillen glödde så det stod härliga till i några timmar. Vi var på fantastiska restaurang Rost som ligger vid Zinkensdamm på Södermalm i Stockholm – en kombinerad restaurang och motorcykelgarage med en ofantligt mysig retrokänsla.

DSC08773

Miniburgare av quornfärs

DSC08875

Patchwork – Vinet till Vego stod för kvällens dryck. Skål på den! 😀

DSC08926

Vänner och familj, vad mer kan man önska!

13269529_475399692667735_26037622_n

Kvällens stjärna! Bildbax från @quornsverige

DSC08789

Oljefatsgrillen gick varm!

DSC08655

Caliente stod för kvällens alkoholfria!

DSC08740

Srirachaspett med tabbouleh! Recepten på spetten kommer från boken, och tabboulehn är från zeinaskitchen.se!

Jag vill ta en kort stund och bara säga hur ofantligt tacksam jag är för alla de otroliga människor som deltog i går, och som har följt med på resan med den här boken. Framförallt min älskade sambo som stått ut med alla dessa frenetiska kvällar knappandes på datorn, inte tittandes på film med henne…

Men också verkligen ett enormt tack till David och Niclas på Owl Streets. Utan er hade det här verkligen aldrig hänt. Ni är så jävla yeah yeah wow wow ska ni veta!

Och sen så klart mina fantastiska samarbetspartners Oumph, Quorn och Patchwork som gjorde kvällen (och boken, och en massa andra häftiga grejer som vi har på g!) möjliga! Det är fett inspirerande att få samarbeta med ett gäng så drivna och smarta människor som på riktigt verkligen vill förändra världen.

Jag såg här under dagen att ett par av besökarna själva också skrev ett par rader om kvällen.

Malin på Allt om Mat tyckte att det var på tiden att någon levererar jävligt gott vegokrubb, Anna från Vegokäk kom förbi en snabbis, Grönt varje dag har glutenfri-erat mina burgare och Pernilla på Ekoenkelt.se har tydligen sommarens grillkvällar välplanerade! Roligt att höra!

Och inte minst – Viggo Cavling gjorde ett väldigt roligt reportage. Check it outa!

Nu jävlar ska vi grilla här i sommar! 😀 Häng med på hashtag #JävligtGodBBQ!

För fler bilder från eventet, kolla bildspelet här nedan!

Alla bilder är tagna av David Johansson, Owl Streets.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Releasefest Jävligt God BBQ”]

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes