Quesadillas – Bloody Good Vegetarian BBQ Poster nr 5

quesadillas-2 (1024x683)

Tjenare!

Nu börjar snart grillsäsongen att dra mot sitt slut, men än är den inte död. Så länge det går att gå ut med en liten klotgrill, eller det inte öser ner regn så är det bara att köra på om du frågar mig. Framförallt då det mesta faktiskt blir så fantastiskt mycket godare när det har fått grillas än när det bara fått småpysa på en elspis därhemma. Man får köra Alaska- Style och grilla i en snödriva om det så krävs.

Bloody Good Vegetarian BBQ slutar inte heller. Här kommer poster nummer fem – Quesadillas! Och snart mina vänner, snart kommer nästa stora grej. The book! Vänta någon vecka till bara;)

Den här sommaren har verkligen fått mig att inse hur stora möjligheter det finns att laga mat på över en öppen eld eller glöd. Det är verkligen inte bara olika former av protein eller grönsaksbitar som går bra att grilla. Såser, kolhydrater och allt möjligt annat går precis lika bra att grilla så länge man är lite kreativ. Jag skulle absolut vilja gå så långt som att säga att du med lite fantasi utan problem kan laga typ allt du nånsin kommer att vilja äta på grillen.

IMG_0353 (1024x768)

IMG_0363 (1024x768)

IMG_0357 (1024x768)

Ett av mina favorittillbehör till grillat som i sig också är helt awesome att grilla är quesadillas. Jag har skrivit om dem många gånger förut så jag kommer inte gå in så mycket på själva receptet här. Ni hittar dem här.

Jag ska bara säga det här. Quesadillas är f*king awesome. Ta en eller två tortillabröd (beroende på stil och smak). En massa god ost och whatever annat innehåll som du gillar. Gör en rejäl dubbelmacka och grilla den snabbt och hårt. Hur bra är inte det? Du får äta stekt ost i bröd med händerna och kalla det en riktig måltid. 😀

De passar perfekt till det mesta faktiskt, men är grymt goda till allt som har lite sås som de går att doppa i. Vitlökssåser, tomatsåser, gräddsåser, majonäs, bearnaise, you name it. Men så klart är det mest true till olika former av mexikansk eller spansk mat. De är självklart även grymt goda på egen hand som en egen rätt om man fyller dem med lite matigare grejer eller äter dem med en redig bönsalsa.

Vad brukar du ha på dina quesadillas? 🙂

Ni kan köpa affischen via Owl Streets webshop. Ange rabattkod Jävligtgott2014 så får ni 20 % rabatt!

IMG_0376 (1024x768)

quesadillas-3 (1024x768)

, , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes