Passa på! Jävligt Gott – Bloody Good Vegetarian BBQ är snart slutsåld.

framsida-2 (1024x683)

Hej vänner!

Sommaren börjar närma sig med stormsteg, och därmed också grillsäsongen (som jag hoppas för de flesta av er redan har startat!). Visst är det något speciellt med den där rökiga och eldiga smaken som är helt omöjlig att återskapa på en spis? Känslan av att stå och arbeta upp en perfekt glöd, och därefter lägga på ett par redigt saftiga vegoburgare eller ett par spett och sist vakta dem uppmärksamt med en kall öl i handen och kvällens sista solsken i ansiktet.

Fy bubblan alltså. Men för den perfekta upplevelsen så behövs det också riktigt bra recept, och det är där Jävligt Gott – Bloody Good Vegetarian BBQ kommer in. Den är inte stor för världen, men det är ju inte storleken, utan vad du gör men den som räknas. Eller hur? 😉

intro (1024x768)

bild (10) (1024x768)

På 24 sidor hittar du 14 goda recept på både huvudrätter och tillbehör som allesammans kan tillagas på grillen eller är de där absoluta måstena som förhöjer upplevelsen några snäpp extra. Vegetariska hamburgare, Fooled Pork, Quesadillas, Tsatsiki och The Mother Of All Tomato Salads för att bara nämna några.

Boken sticker visuellt ut bland alla andra kokböcker där ute i och med att recepten uteslutande är handillustrerade av den sjukt talangfulle Niclas Boman från Owl Streets. Ett flertal av illustrationerna och recepten går också att köpa i affischformat för köksväggen.

Men passa på! Den första upplagan är snart slut och bara ca 50 ex återstår. Inget nytryck är inplanerat i dagsläget, så det kan vara nu eller aldrig.

Beställ boken idag på www.owlstreets.com. Den kostar 16 € + frakt.

Glad grillsommar!Gustav-Johansson-of-Javligt-Gott-01

DSC_2047

veggieburger-1

tomatosalad-2 (1024x662)

fooled-2

DSC_1721 (1024x684)

DSC_1844 (1024x685)

, , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes