Onsdag på resande fot. Blev ingen stor matdag det inte….

Det har inte blivit så många inlägg skrivna den här veckan, men det är inte för att jag inte har ätit eller lagat grejer, det har bara varit lite för mycket jobb och andra grejer på gång. I onsdags var jag till exempel i Emmaboda. Satt på tåg större delen av onsdagen och förmiddagen på torsdagen. Allt sammanfattat blev det en ganska dyster matupplevelse måste sägas…

Det här var min lunch. En halvljummen micropizza och en påse chashewnötter. Jippie ka-yay. SJ:s inställning till vegetarisk mat är ett prima exempel på varför folk får för sig att vegetariskt inte är lika gott som ”vanlig mat”.

Nå nog fan kommer ingen annan att äta den jävla skitmaten om de har ett alternativ! Så länge SJ:s ambitionsnivå så fort de får för sig att slänga in en vegetarisk rätt på sin meny är ”ätbart och utan kött” så är det väl självklart att ingen annan än en jävligt hungrig vegetarian kommer att äta den, och alltså kommer det inte att var så värst lönsamt i jämförelse med en räkmacka eller köttbullar med potatismos. Nästa gång – försök att hitta på en rätt som faktiskt även en köttätare skulle kunna tänkas vara sugen på. Jag hjälper gärna till och komponerar ett par recept. Jag kan nästan garantera att ni har råd att anlita mig SJ.

Sedan såg min middag ut så här (salladen). Inte så upphetsande det heller. Fick berika den med hjälp av avsnitt tre av Sveriges mästerkock. Jag kan ju lugnt säga att jag hade hamnat bland topp tio i den där äggtävlingen.

,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes