Ny Merch med Marc UÅ! The Revolution will be Veganized

Hej!

Väldigt kul nyhet! För att fira den nya kokboken så har jag teamat upp med GRYMME Marc UÅ i en ny serie med merchandise!

THE REVOLUTION WILL BE VEGANIZED!

Ni känner säkert igen Marc från alla Bastard Burgers olika väggillustrationer, samt snygga bakgrundsaffischer för månadsburgarna – och inte minst denna månads ASGODA Cloudberry Burger som han utvecklat hjortronsåsen till.

Vi utgick ifrån ett av mina favoritbegrepp – to veganize, och körde loss för fullt på alla de smarriga nya rätterna i boken, här samlade utifrån varifrån de olika rätterna kommer, Asien, Europa och Amerika!

Varje region har också fått symboliseras av ett varsitt djurs arm som sträcker sig upp i protest, en kyckling för Asien, en ko för Europa och en gris för Amerika. Allt med texten THE REVOLUTION WILL BE VEGANIZED!

För det är verkligen vad jag tror på! Det är genom att visa hur gott och hur enkelt det kan vara att faktiskt bara äta uppdaterade och veganiserade versioner av maten vi älskar som vi verkligen kommer att genomföra den här gröna och djurvänliga revolutionen. Det är MYCKET lättare att hjälpa folk med HUR de ska bete sig hållbarare än att bara säga åt dem att de borde göra det.

Marc med illustrationen till Cloudberry Burger!

Och det är precis den här idén som min nya kokbok Klassiska Rätter på Veganskt Vis bygger på! Tanken om att vi genom att ta maten människor älskar och göra den hållbarare och djurvänligare kan göra det lätt för folk att göra rätt. Du ska inte behöva välja mellan att äta kakan och ha den kvar.

Och vet ni vad? Med min kokbok så behöver du inte välja! Och – med mina och Marcs nya posters, t-shirts och sweatshirts så kan du stolt visa upp att du har fattat detta! Att det är genom maten som vi förändrar världen 😀

The revolution will be veganized and it has begun!

Här kan ni se bilder på alla olika plagg och affisher vi tagit fram. Ni hittar dem på vår webshop via knappen här nedan eller genom att klicka på respektive bild!

Posterna kostar 249:-, T-Shirtarna 299:- och Sweatshirtsen 599:- + frakt.

*OBS* Vi kommer ha alla plagg och posters på förbeställning fram till 27 november den här gången, så alla beställningar skickas ut i början av december!*OBS*

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes