Ny bok: Jävligt God Husman – Förbeställ nu!

DSC_0090

Jag är fruktansvärt stolt och glad att idag kunna presentera mitt och killarna på Owl Streets nya bäbis – kokboken Jävligt God Husman!

Vi har jobbat hela våren på den och nu har det första exemplaret äntligen kommit ifrån tryckeriet. Jag hoppas att ni kommer att tycka om den precis lika mycket som jag.

Jävligt God Husman är en bok om den mat som jag växte upp med och som har präglat min matlagning och min syn på god mat ända sedan dess. Men precis som väldigt mycket annan mat jag växte upp med så är den svenska husmanskosten inte direkt vegetarisk. Ni som har följt min blogg ett tag har dock kanske insett att jag inte riktigt är typen som låter mig hindras av det. Jag har därför spenderat våren med att försöka vegoifiera några av min barndoms favoritrecept, och tillsammans med Owl Streets fantastiska illustrationer och boktryckarkonster så har detta resulterat i denna bok.

DSC_0076

På 48 sidor hittar ni 17 recept alla vackert handillustrerade av Niclas Boman. De flesta recepten är lakto-ovo vegetariska men i stort sett alla (förutom pappas pannkakor) har också medföljande instruktioner för hur de kan veganiseras.

Boken levereras så fort den har kommit ifrån tryckeriet den 25 maj, men redan nu kan ni få en försmak av vad den kommer att innehålla och också beställa den ifrån förlaget Owl Streets webshop. Där kan ni också läsa deras fina beskrivning av boken.

Boken är på svenska, är 4,7 mm tjock med limmad rygg och har ett vackert handillustrerat separat skyddsomslag.

Pris 187:- plus frakt.

Beställ här!

DSC_0126

DSC_0118

DSC_0085

DSC_0064

DSC_0053

, ,

4 Responses to Ny bok: Jävligt God Husman – Förbeställ nu!

 1. Henrik Grimler 23 april, 2017 at 05:12 #

  Länkarna till din bok på owl streets hemsida fungerar inte längre, de verkar ha strukturerat om sin hemsida.

  Kan vara värt att uppdatera 🙂

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 24 april, 2017 at 10:34 #

   Tack för heads up! Ja det har de. Enklast är att direkt gå till dem. Jag ska bygga om den här sidan snart inom kort, då fixas det!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Klassiska rätter på veganskt vis – Förbeställ signerat ex! | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 12 juni, 2020

  […] i Världsklass! :O Eller, ja egentligen är det min sjätte om man räknar in Jävligt God BBQ, Jävligt Husman och Bloody Good BBQ som vi släppte på eget förlag once back in the […]

 2. Jävligt God BBQ – Boken | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 15 juni, 2017

  […] innehåller precis som mina tidigare kokböcker Jävligt God Husman och Bloody Good Vegetarian BBQ mestadels handillustrerade recept signerade Niclas Boman (Owl […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes