Buda på middag med Jävligt Gott och Happy Food By Petra i Musikhjälpen

Hej!

Igår började Musikhjälpen som i år håller till i Umeå och har tema ”Barn är inte till salu”. De samlar in pengar för att motverka sexhandel och traffiking av barn, och det känns ju otroligt jävla viktigt (jag får ångest bara jag skriver det här..! :'( ) så jag och min polare Petra har bestämt oss för att göra vad vi kan för att samla in lite pengar till detta otroliga viktiga ämne!

Om du också vill starta en auktion för att samla in pengar till Musikhjälpen så kan du göra det här!

Eller, så bidrar du direkt med en slant till den här insamlingen som en tjej i gruppen ”Vad Lagar Du För Veganmat Idag” startade i ”Vegorörelsens” namn här för någon dag sedan. Den är redan uppe på plats 22 av landets alla insamlingar och tillsammans kan vi nog göra sjukt stor skillnad! Så även om du lägger ett bud på vår middag kan du också swisha 10 kronor till Vegobössan 🙂

Få en oförglömlig veganmiddag lagad av två av Sveriges största veganmatbloggare!

Gustav Johansson och Petra Cavini har bägge två vunnit Sveriges största folkvalda matbloggspris, Gustav med 2016 och Petra 2017 och driver bägge två av Sveriges mest uppskattade vegobloggar Jävligt Gott och Happy Food by Petra. Nu kan DU få komma till Stockholm och vara gäst i Gustavs nya veganska matlagningsprogram och få en helkväll där du får laga mat tillsammans med Gustav och Petra. Det hela förevigas så klart på youtube och du och dina vänner får förhoppningsvis en riktigt schysst dag ni kommer minnas länge!

Gustav och Petra står för ev. resa till Stockholm och boende inom rimliga ramar och ni förväntas bara bjuda på er själva och ha så trevligt som möjligt.

Erbjudandet gäller för max 4 personer i grupp, och tillfället bestäms tillsammans någon gång under våren (typ, slutet på jan, feb, eller mars).

För mer information och frågor, maila kontakt@gustavjohansson.se

BUDA HÄR!

, , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes