Månadens best of Jävligt gott på Instagram

Jag har tänkt att jag ska dra igång en ny liten tradition här på bloggen. Det senaste halvåret har jag blivit riktigt tokig i att hålla på och instagramma. Dels för att det är kul att fota, men också för att det är ett jättebra sätt att träffa och snacka med flera av er läsare. Jag behöver heller inte hålla ribban riktigt så högt på vilka recept jag postar eller hur ofta jag postar samma grejer om och om igen.

Men, det innebär att det är en massa som händer i mitt och bloggens liv som ni som bara följer mig här på bloggen missar. Därför tänkte jag att jag, från och med nu och typ varje månad framöver ska göra en kort sammanfattning över vad som hänt för kul på Instagram under den månad som gått. Typ någon sorts best of grej.

Så, without further ado, I give you. Jävligt Gotts  bästa moments från januari, enligt Mr Jävligt Gott himself. Dvs, enligt mig.

IMG_0009 IMG_0007

Vårens stora hemliga projekt är inte längre så hemligt. Jag och killarna från Owl Streets jobbar på en ny bok om Husmanskost! Här har ni ett av recepten som kommer att vara med. En f*skgratäng med tofu, purjo och portabello.

Och här är ett annat av recepten från den kommande boken. Pitepalt med rimmad tofu! Hur gott låter inte det? Men ni måste köpa boken för att få läsa hur man gör 😉

IMG_0008 IMG_0006

Havreflarn doppade i chokladsås. Världens enklaste och godaste grej alltså. När man glömt köpa fikabröd till téet och gästerna snart är på plats. 15 min senare. Klart!

Tacoknäckepizzaängel. What more is there to say?

IMG_0005 IMG_0004

Det här blev en helt sjukt god långpanna med BBQ Baked Beans gjord på svenskodlade vita bönor från Go Green. Recept från Jamie Olivers enormt grymma youtubekanal.

Svart kaffe, Astrid och Apornas rökta gourmekorv, knäckebröd och apelsin. Vad mer behöver en man (eller en bebis, som bilden förtäljer) för att ta sig genom dagen?

IMG_0003 IMG_0002

Den e allt fin den här affschen. Eller hur? 😉

Det här! Så sjukt jävla gott. Hemmagjort örtsmör, Veggyness pepparstek och rostad potatis. O M G.

IMG_0001 IMG_0010

Den nakne kocken.

Pestooo. <3

, , ,

2 Responses to Månadens best of Jävligt gott på Instagram

  1. Alexandra E Unstad 11 mars, 2015 at 01:31 #

    Instagram är en guldgruva.
    Recepten i sin helhet hamnar ofta på bloggen men den lätta inspirationen man kan ge och få via instagram är kanon.

    Ska genast leta upp dig – nu äter jag all typ av mat – men försöker utmana mig själv att lyckas med de mesta bakverk jag gör helt veganvänliga (ingrediensmässigt). På så sätt kan jag försöka hjälpa väldigt många fler att hitta jävligt god och dessutom lite nyttigare mat!

  2. David 30 januari, 2015 at 10:32 #

    Härliga bilder! Kul också med Instagram, men själv hinner jag inte med Instagram alls. Jo, fläsket kanske känner sig lurad, men vad gör det om det är blir gott? 😀

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes