Lös din julstress med veganska julklappar och julmat!

Hej hörrni!

Det kanske låter crazy, men snart är det ju jul! Inte ens två månader kvar. Och för att mildra er (inte allt för stora hoppas jag) julstress så har jag här fyra stycken asbra tips!

1. Förbered dig med en föreläsning!

Gå med en polare på min föreläsning 14 november och lyssna på mig snacka om varför och hur du borde komma igång med att käka mer vego! Perfekt uppladdning inför julen, så du har alla argument du behöver för att möta vegokritiker över julbordet. Hålls 18-20 i centrala Sthlm och du får en galen goodiebag!

2. Boka en plats på årets bästa veganska julbord!

Boka en plats på julens bästa julbord! 12 och 13 december arrangerar jag två julbordscookalongs där vi tillsammans lagar och njuter av ett jättelikt veganskt julbord. Perfekt för några polare från jobbet eller för att gå med familjen!

3. Köp ett signerat ex av Vegansk Husmanskost!

Köp ett signerat ex av #VeganskHusmanskost hos Bokus! Kust nu har de en kampanj där du kan få signerade ex av boken hem precis i tid i för jul, perfekt om du vill ge bort den eller om du vill ha receptinspo inför jul!

4. Ge bort en matlagningskurs i julklapp!

Och sist! Om du vill slå till lite mer och större med julklapparna så har vi just nu släppt tre datum för vanliga cookalongkurser med mig i Stockholm i januari, februari och mars! Perfekt julklapp till pappa, mamma, partnern eller bästa polaren!

.

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes