Julklapp: Höstens alla matradio-snack på Soundcloud!

1024px-Old_Zenith_Radio_receiver_01 (1)

Under hösten har jag haft det stora nöjet att vara ett stående inslag i etern på fredagseftermiddagen för ca 25 000 östgötar som lyssnat på EastFM Afterwork. Jag har bjudit på mina favoritrecept och snackat en massa gojja tillsammans med programledarna Julle och Hugo och allt som allt har det väl blivit en så där tio – femton avsnitt. Nu finns de allesammans samlade på Soundcloud, fint redigerade och fritt fram för er alla att njuta och inspireras av vintern igenom 🙂 😉 En liten julklapp från oss alla, till er alla, för att citera en grön liten syrsa.

Om ni inte har haft möjlighet att lyssna på dem under hösten så hoppas jag att ni kommer att gilla dem lika mycket som jag gör. Och om ni HAR hört dem, så är ju det här det perfekta tillfället att få nostalgitrippa lite över mina roliga vegoköttbullsskämt. 😉

Vi kommer att fortsätta spela in nya avsnitt under våren, så jag hoppas att ni fortsätter att lyssna. Tipsa gärna om ämnen ni vill att vi ska snacka om! Fredag 16.30 is the time – www.eastfm.se is the place om du inte råkar befinna dig i Östergötland, då du lika väl kan lyssna på FM 100,6 på radioen.

God Jul och Gott Nytt år finaste läsare!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes