Julbords och julklappskurser med Jävligt Gott!

Hej!

Jag hoppas allt är fint med er! Nu har jag goda nyheter! Vi återupprepar förra årets populära julbord och matlagningskurser och släpper nu hela fem datum, med två av våra populära Julbordskurser och tre kursdatum i Stockholm för våren – perfekta att köpa och ge till någon i lite lyxigare julklapp!

Alla våra kurser hålls i PS Matsals fantastiskt fina lokaler vid Nytorget på Södermalm i Stockholm. PS vars chef Per Gustafsson förresten just nu är aktuell som en av deltagarna i Kockarnas Kamp på TV4! Ni kan se en video här nedanför från hur det såg ut på en av våra kurser i våras. PS har fulla rättigheter och fantastisk personal som hjälper oss att få en så bra upplevelse som möjligt under kvällen.

Julbordskurserna

Under våra populära julbordskurser så lagar vi tillsammans ett dignande julbord fullt av veganska rätter, både klassiska och nyskapande för att sedan självklart avnjuta det tillsammans! Vårt julbord består av ca 30 rätter, och självklart får du med dig ett kompendium med alla rätterna med dig hem så du är redo att laga ett minst lika fantastiskt julbord för familjen på jul!

I år har vi två datum för julbordet, dels en lite mindre sittning i PS mindre matsal den 12 december för er som vill ha en intimare upplevelse och dels en större sittning på självaste Lucia, den 13 december då vi tar över PS stora matsal och lagar en riktig festmåltid! Det perfekta sättet att fira in julen.

Kurserna hålls 18-22.00 och platserna kostar 1890:-

De vanliga matlagningskurserna

Vi släpper nu även datumet för tre ordinarie kurskvällar i Stockholm i vår. En i januari, en i februari och en i mars. På dessa kvällar är upplägget likt det på julbordskurserna med den stora skillnaden att vi istället för att laga ett julbord dukar upp en stor buffé av olika växtbaserade rätter från Jävligt Gotts kokböcker och blogg. Det är ett perfekt tillfälle att djupdyka ner i potentialen hos den växtbaserade maten, lära dig mer, upptäcka nya smaker och självklart att få laga mat med Gustav under en helkväll.

Kurserna arrangeras alla i PS matsals stora kök och tar maximalt emot 25 personer. Det är en perfekt julklapp eller present för den matintresserade personen som vill få en helkväll i den växtbaserade matens tecken, eller för den proffessionella kocken som vill få ny inspiration, men kanske inte har möjlighet att beställa en skräddarsydd kurs till sitt jobb.

Kurserna arrangeras på torsdagar 17-22 och kostar 1890:- inklusive moms.

, , ,

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes