Jävligt God Sommar


Hej vänner!

Nu är Jävligt God Sommar, mitt första matlagningsprogram live på Youtube! Det är en matlagningsserie i sju delar som spelades in sommaren 2015 i Roslagen och som är specialdesignat för att göra er sjukt hungriga och längtiga efter grillat och sommarstugor.

Ni kan se trailern här ovanför, och här nedan finns de avsnitt som är släppta. De övriga avsnitten kommer att publiceras varje söndag under mars och en bit in i april. Allt som allt blir det sju avsnitt.

Varje avsnitt kommer att fokusera på en smarrig sommarrätt, och spelades in under en långhelg där jag och några av mina bästa polare sågs, smaskade och segrade (eller.. ja, nåt sånt) och hade allmänt trevligt. Ni vet, lite som Plura, fast med mindre naket.

Avsnitt fyra – Vegoburgare och Big Mac Dressing

Här hittar ni receptet till burgarna och dressingen.

Avsnitt tre – Vegetarisk Ceasarsallad med Halloumi

Här hittar ni receptet till salladen!

Avsnitt två – Fooled Pork

Ni kan läsa mer om andra avsnittet, samt få tag på receptet till Fooled Pork i ett separat inlägg här.

Avsnitt ett – Tomatsalladen

Ni kan läsa mer om första avsnittet, och få tag på receptet till tomatsalladen i ett separat blogginlägg här.

Behind the scenes och credits

IMG_7586

IMG_7551

IMG_7497

Det ska tilläggas att det är stjärnorna i serien som hjälpt till att göra den möjlig. Min fantastiska familj som står ut med alla mina konstanta olika matlagningsprojekt. Kalle och Haylie som lagt ner ett ofantligt jobb på att filma, äta och producera (i den ordningen) och inte minst Linus, min sjukt begåvade svåger som gjort den ruggigt fina musiken till det hela. Även bästa Jonnali och Johanna höll stämningen på topp!

Det ska också nämnas att det är ungdomar från Fryshusets verksamhet Missing Files som hjälper oss att klippa och redigera alla avsnitt. De är riktiga genier! Ni kan läsa mer om Missing Files här.

IMG_7565

IMG_7508

IMG_7588

Det kommer att bara både veganska och lakto-ovo vegetariska recept, och programmet är totalt, 100 % fritt ifrån yoga. Det har dock små barn och lifestyle-element i sig. Så be warned.

Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla det! Det gör jag.

Ha det bäst, näringsjäst!

/Gustav

Jävligt Gott

IMG_7575

IMG_7476

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes