Jävligt Gotts restaurang i Almedalen har öppnat!

Nu har vi öppnat!

Ni är varmt välkoma till Jävligt Gotts restaurang på Syregården, Södra Kyrkogatan 6 i Visby!

Vi har öppet 10-22 söndag-torsdag och har en massa god mat, öl, vin och alkoholfritt!

Här är lite inspirationsbilder samt menyn, hoppas att vi ses!

, , , , ,

2 Responses to Jävligt Gotts restaurang i Almedalen har öppnat!

 1. Conny 5 juli, 2018 at 06:32 #

  Det är mycket svår att fotografera mat så att det ser gott ut tycker jag. Ni lyckas bra, har ni några knep att dela med er? Ofta tycker jag att det bara ser trist och osmakligt ut när mat fotas. Man blir liksom inte hungrig direkt när man ser mat på bilder. Dessa gör faktiskt det, man skulle vilja ta en tugga.

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 8 juli, 2018 at 06:24 #

   Hej!

   Haha, jo jag har väl ett par tips. Här är några:

   1. Försök att lägga upp maten någorlunda snyggt. Inte för kletigt, variera med färger, toppa med något litet grönt, ha en snygg tallrik och en hyfsad bakgrund
   2. Tänk på ljuset. Naturligt dagsljus utan för hårda skuggor är bra. Typ i ett fönster, men inte i direkt soljus är perfekt. Om du fotar på kvällen, så försök att hitta en hyfsat vit lampa att fota under.
   3. Hitta rätt vinkel. Rakt ovanifrån eller snett framifrån funkar ofta fint. Ha maten i fokus och inte för mycket ”död yta” runt omkring. Ta bilder ur lite olika vinkar så lär du dig snabbt vad du gillar
   4. Försök vara lite kreativ. Är maten ganska ful? Kanske ta en bild där du går lite närmare och ta bild på någon detalj. Det är också fint om det händer något i bilden och den inte är superstel, kanske spill lite salt på bordet? Kanske ta en bild med lite skärpedjup där du tar ett ”porträtt” på maten snarare än bara en ”landskapsbild” om du förstår vad jag menar?

   En iphonekamera kommer man långt på, men bäst är så klart att skaffa en hyfsad systemkamera och fota med!

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes