Jävligt Gott snackar vegoburgare på Burgarpodden

397947_1280Hej!

Innan jul var jag en sväng förbi Östermalm och tillbringade en dryg timme med att snacka vegoburgare tillsammans med Christoffer Birgerstam, programledare för McDonalds ”Burgarpodden”. Idag släpptes avsnittet, så in med er och lyssna vettja!

Programmet finns här!

Vi betar av mycket svåruttalade Superiority Burgers prisbelönta vegoburgare, vad som är skillnaden på en hambugare och en vegoburgare, hissa och dissa stans bästa och sämsta vegoburgare och en massa andra grejer. Känns helt okej att bli utnämnd till vegoburgarexpert av McDonalds!

10488727_1489925727980687_1669288833_nMcDonalds, må ha hamnat lite iskymundan av Max på vegofronten den senaste veckan, efter deras mastodontlansering av hela fem nya vegorätter på sin meny, men McD har faktiskt testlanserat en vegovariant av sin ElMaco på alla restauranger på Södermalm under januari. Hoppas att de får inspiration av Max och låter den bli kvar, samt utökar sitt utbud!

Nog för att de här snabbmatskedjorna inte riktigt är mitt förstahandsval om jag ska gå ut och käka en god burgare, men alla har inte förmånen som jag att bo i en stad med fler hamburgerhak än busstationer, så att McDonalds, Max och Burger King satsar på vego är verkligen ett jätteviktigt steg framåt för att göra det enklare för fler att välja vego överallt. Good on you!

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes