Jävligt Gott släpper Merchandise! Ny webshop live IDAG!

Hej!

Stora nyheter! Idag släpper vi Jävligt Gotts stora nya webshop! I dagsläget har vi ett gäng snygga t shirts, tygkassar, och muggunderlägg, men inom kort kommer shopen att vara fylld av ännu fler grymma produkter och tryck.

Vi vill tillsammans med er skapa en grym webshop fylld av snygga grejer som inte bara har ett budskap och syfte utan också är coola nog för att både ha på jobbet, på klubben eller i lekparken. Som tar budskapet om jävligt god mat ut till folket, utan att för den sakens skull trycka upp något i ansiktet på folk. Stil med ett syfte helt enkelt. Vi kommer löpande att ta fram nya designer och produkter i samarbete och i nära dialog med er läsare! Har ni några idéer på schysst tryck eller produkter ni vill se? Kommentera nedan eller på the social medias!

Till Webshopen!

Vi vet att det inte räcker med att saker är bra för djuren, för naturen och för hälsan för att folk ska ta del av dem. Då hade alla mat redan varit vegansk och alla kläder vara 100 % ekologiska och hållbart producerade. Men det är de inte. För det måste också vara jävligt gott och jävligt snyggt.

Därför är inte bara våra kläder producerade i 100 % ekologisk bomull och producerade under schyssta förhållanden. Vi lägger lika mycket energi på att ta fram saker som vi själva vill bära och som symboliserar det vi står för. Det måste helt enkelt vara Jävligt Snyggt – inte bara Jävligt Gott.

Det är det här som vårt klädlinjes nya V lagda knivar symboliserar: V som i vegan och växtbaserat, men också sylvasst fokus på våra två främsta verktyg, stil och syfte. Jävligt snyggt och Jävligt gott.

All vinst går till att stötta Jävligt Gotts arbete med att sprida vegoevangeliet till folket. Varje krona kommer gå till att vi kan göra fler recept, fler inspirationsvideos, fler guider och recensioner, så att vi kan hjälpa fler att upptäcka hur enkelt och jävligt gott det kan vara att äta växtbaserat.

Tack för allt ert stöd, hoppas ni kommer att gilla våra grejer!

Gå till shopen!

P.S Alla våra Patreons får 10 % rabatt på webshopen! Om du inte redan är patreon, signa upp idag! D.S

, , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes