Jävligt Gott på Vegovision Stockholm 2017

Hej!

Hoppas allt är fint med er! Själv sitter jag just nu i Los Angeles och har precis käkat frukost. Vi är och hälsar på min svåger och hans sambo som bägge två bor och jobbar här stora delar av året och de hyr ett helt fantastiskt hus uppe i bergen ovanför Hollywood. Vi har utsikt som sträcker sig flera mil över norra Hollywood och det växer mängder med palmer, benjaminfikusträd, kaktusar och andra udda ökenväxter överallt. Sånt otroligt lyxigt och välbehövligt change of scenery..!

När vi är här nu så kommer jag att primärt försöka ha semester för att orka kämpa mig igenom mörkret fram till mars. En del restaurangkryssande och veganspanande kommer det absolut att bli, men främst sol och semester!

När jag kommer tillbaks är det direkt in i hetluften på nytt! den 4-5 november är det Vegovision, Djurens Rätts återkommande stora vegomässa med en massa inspirerande talare, utställare och annat roligt. I år kommer jag att vara med och både snacka lite från scen och laga mat i deras Öppna Kök. Det vore sjukt kul att träffa er där!

Så här ser mitt schema ut för dagen (jag kommer bara vara med på söndagen, jetlaggad som ett djur efter hemresan på lördagen, men glad att träffa er!).

Mitt Schema, söndag 5 nov

10.35-10.50: Om Vegokommissionen tillsammans med Rasmus Klockljung

12.00-12.15  Intervju på stora scen

13.25-13.50: Om Vegansk Julmat tillsammans med Karolina Tegelaar

14.00-17.00: Öppet kök – Jag lagar och bjuder på mat, signerar kokböcker och visar mina webbkurser

Hoppas vi ses där!

, , ,

2 Responses to Jävligt Gott på Vegovision Stockholm 2017

 1. Emma 13 november, 2017 at 05:01 #

  Har du lagt upp receptet på vegoburgarna från vegovision någonstans?

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 14 november, 2017 at 11:21 #

   Yes! Det finns här: https://www.javligtgott.se/veganska-hamburgare/ – jag kryddade dem med ljus soja, ljus grönsaksfond och tomatpuré, samt använde ströbröd. Receptet i länken lämnar det lite öppet. I övrigt var det bara paprikapulver, spiskummin, vitlök och svartpeppar som kryddning.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes