Jävligt Gott på Vegovision i Göteborg!

Hej!

Äntligen är det dags för vegomässor igen! Jag är så galet peppad. Det här kommer bli hur kul som helst! Jag ser enormt mycket fram emot att träffa er alla, skaka hand, high fivea, sälja lite kokböcker och tishor, men framförallt också få bjuda på en massa schysst veganmatlagning och prata om vego tillsammans med er.

Jag nåddes dock precis av det väldigt tråkiga budskapet att den största mässan av dem alla, Vegomässan lägger ner på grund av alla avhoppade utställare! 🙁 Ni kan läsa mer om det här på Djurrättsalliansens hemsida. Supertråkigt!

Men, då är det väldigt tur att det finns tre mässor till i form av Vegovision i Göteborg, Malmö och Stockholm! Jävligt Gott kommer så klart vara med på alla tre och lovar att köra järnet!

Vi kommer ha egen monter på plats på alla tre där vi säljer vår merchandise och mina kokböcker, signerade så klart. Utöver att laga mat på den stora kockscenen på mässan och föreläsa så kommer jag också att laga mat i Pease of Heavens monter med deras nya korvar! Det ser jag mycket fram emot. De är ett Göteborgsbaserat företag som gör riktigt schyssta vegokorvar och hamburgare. Jag kommer bjuda på riktigt schysst chorizogryta och hålla låda där i nästan en timme!

Mitt övriga schema för mässan i Göteborg nu på lördag ser ut så här:

Schema Jävligt Gott, Vegovision Gbg

10.00 – Mässan öppnar. Alla tider som Gustav inte gör något annat står han tillsammans med Linda i Jävligt Gotts monter, övrig tid står Linda själv i montern och säljer merchandise. Monterplats nr 9!

11.00-11.15 – Föreläsning stora scenen om hur gör det lättare att göra rätt och får fler att äta vego!

12.30-13.30 – Öppet Kök –  Lagar mat, snabba proteinröror från  ”Vego i Världsklass”, signerar kokböcker

13.45-14.40  – Står i Peas of Heaven monter och lagar chorizogryta

14.45-15.30  Öppet Kök – Lagar vegansk pasta carbonara, signerar kokböcker 

18.00 Mässan stänger

, ,

2 Responses to Jävligt Gott på Vegovision i Göteborg!

 1. Tess 12 april, 2019 at 04:57 #

  Finns recepten du lagade på mässan någonstans? 🙂

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 14 april, 2019 at 11:01 #

   Hej!

   Receptet på Chorizogrytan kommer upp efter nästa mässa. De andra recepten kommer släppas i samband med dels bokboken Vego i Världsklass och med ett annat projekt som bägge släpps i augusti!

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes