Jävligt Gott på Sthlm Food & Wine – Schema och boksignering!

img_1155

Jag, Karolina Tegelaar (a.k.a Swedish Vegan) och Rasmus Klockljung (Aka Vegologi/Veganistan) på Vegovision i lördags

Hej Vänner!

Hoppas allt är bra med er! Här rullar livet och företagandet på för fulla muggar. Det är verkligen helt crazy! Vi kom hem från Los Angeles klockan 21.00 i lördags, och det känns inte som att jag suttit ner en sekund sedan dess. Söndagen spenderades delvis på fantastiska Vegovision, som arrangerades av Djurens Rätt på Münchenbryggeriet, och delvis på akuten när min dotter ramlade och fick en spricka i armen. 🙁 Så dagen avslutades ett rött litet gips och ett par nya vänner rikare!

I går var jag hemma med lilltjejen och försökte jobba så gott det gick hemifrån. Mailboxen är verkligen ett konstant schå nuförtiden (eller vem försöker jag lura – det är den alltid), och därefter drog jag iväg på ett väldigt intressant jobbmöte som bland annat involverade att laga en sjukt god veganlasagne (som ni snart kommer få receptet på!). Det var dock inte det vi hade möte om, men jag brukar alltid förespråka social matlagning som en del av ett framgångsrikt affärsmöte om jag kan. 😉

matbloggspriset_logo_text_001Men – det var inte det jag ville säga. Jag vill berätta att Jävligt Gott – dvs jag – kommer att finnas på Stockholm Food & Wine Mässan som arrangeras nu 10-13 november på Stockholmsmässan under torsdagen, fredagen och lördagen för att laga en massa god mat, sälja min kokbok och förhoppningsvis hänga med en massa roligt folk!

Under torsdagen är prisutdelningen för Matbloggspriset där jag med allas er hjälp vann Folkets Val för några veckor sedan (NI  ÄR BÄST!!! <3). På fredagen och lördagen kommer jag att stå på scen på det nyinrättade Vegotorget och laga mat, och under ett par timmar både torsdagen, fredagen och lördagen kommer jag att finnas i Patchwork – Vinet Till Vego:s monter och sälja min kokbok Jävligt God BBQ.

img_3146

Här är mitt schema för dagarna och vart ni kommer att hitta mig. Fler tider, och vissa förändringar kan tillkomma:

Torsdag

10.30 Intervju hos Expressen Live! Se ser intervjun oline här,

11.00 Mässan öppnar

12.45 -13.15 Prisutdelning Matbloggspriset

14.30 – 16.00 Jag står i Patchwork – Vinet till Vego:s monter på Vegotorget och säljer och signerar min kokbok Jävligt God BBQ

18.30 Mingel med Matbloggspriset

Fredag

13.00 – 13.30  Jag lagar veganska julköttbullar från scen på Vegotorget

14.00 – 16.00 Jag signerar min kokbok Jävligt God BBQ i Smakbox monter

16.00 – 18.00 Jag står i Patchwork – Vinet till Vego:s monter på Vegotorget och säljer och signerar min kokbok Jävligt God BBQ

Lördag

11.00-11.30  Jag lagar veganska julköttbullar från scen på Vegotorget

13.00 – 16.00 Jag står i Patchwork – Vinet till Vego:s monter på Vegotorget och säljer och signerar min kokbok Jävligt God BBQ

Söndag

Är Fars Dag, så då är jag ledig! 😉 Köp gärna min kokbok hos Owlstreets.com senast onsdag för en chans att få boken levererad som present till farsan innan helgen! Dvs, om ni inte kommer förbi i helgen och köper en så klart. 🙂

Hoppas vi ses!

img_3144

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Matbloggspriset och veckan som gick - Grönt varje dag - 4 september, 2018

    […] Folkets Val Gustav Johansson, Jävligt gott […]

  2. Matbloggspriset & veckan som gick - Grönt varje dag - 28 augusti, 2018

    […] Folkets Val Gustav Johansson, Jävligt gott […]

  3. VECKAN SOM GICK & MATBLOGGSPRISET! - Grönt varje dag - 14 november, 2016

    […] Folkets Val Gustav Johansson, Jävligt gott […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes