Jävligt Gott och Bastard Burgers förlänger samarbete!

I samarbete med Bastard Burgers

Hej vänner!

Idag har jag stora och glada nyheter! Jag och Bastard Burgers har nämligen signat ett nytt samarbetsavtal som sträcker sig genom hela 2021 och 2022 för att fortsätta skapa och sprida jävligt goda veganska burgare ut i hela Sverige och i världen!

Ja ni läste rätt, vi förlänger vårt samarbete i hela två år till! Hur galet är inte det? Ni har säkert märkt att jag har fortsatt att pusha för Bastard under våren, men nu kan vi gå ut med det officiellt. Det här partnerskapet är seriöst!

Decembers månadsburgare 2020, Skrovmålet!
En dubbel Luleå med smashade beyondburgare och det nya vegobaconet.

Och seriöst, det är också hur man kan beskriva Bastard Burgers fortsatta satsning på sin veganska meny.

Vi kan nu gå ut med att alla dressingar på Bastard från och med nu är veganska! Exakt, precis alla, även de på köttburgarna kommer från och med nu vara äggfria. Detta har gjorts möjligt av att Bastard lyckats få tag på veganska versioner av sina klassiska dressingar som är precis lika, om inte ännu, krämigare och godare än de tidigare.

Så här glad såg jag ut för 2 år sedan när vi inledde vårt samarbete och hade lanseringsfest för Bastards, då nya, veganska meny!

Från och med i januari 2021 så serverar vi nu också smashade veganska burgare, för att matcha köttutbudet. Vi har också bytt vårt vegobacon till ett bättre och mer baconliknande alternativ som vi hoppas ni ska gilla, och har sedan hösten 2020 animal fries med en sjukt god ostsås.

Bastard burgers är den enda hamburgerkedjan vi känner till i världen som just nu serverar hela sin meny med både kött och veganska alternativ, utan kompromisser. Allt på menyn går få veganskt, ja förutom halloumiburgaren kanske! Det inkluderar så klart milkshakesen. 😀

Från och med nu så är också alla dressingar, lökringarna, jalapenopopperserna och nuggetsen 100 % veganska, det vill säga det är standarden på restaurangerna.

Bastardo Truffle, den rekordslående månadsburgaren från januari 2021!

Den här kompromisslösheten har också fått enormt genomslag. Kvalitet fungerar! Idag så är mellan 15-20 % av alla burgare som säljs på någon av Bastards ca 45 restauranger vegansk! Det vill säga inte ”utan rött kött” utan de facto 100 % utan animaliska produkter i sig. På vissa restauranger i Stockholm så är siffran nästan uppe på 30 %! Dvs nära på var tredje burgare som säljs på vissa restauranger är helt växtbaserad. Detta på en av Sveriges största hamburgerkedjor i landet!

Det är en ära att få fortsätta jobba med bastard burgers och att få fortsätta vara en del av att sprida jävligt goda och högkvalitativa växtbaserade burgare till det svenska folket! Men det slutar inte där, så fort pandemin tillåter så kommer Bastard också öppna sin första restaurang i Oslo, och i augusti så öppnar vi vår första restaurang i hamburgarnas mecka, New York i samarbete med Brooklyn Brewery! Det ni! Helt galet.

Mer om det kommer, nu tycker jag att ni ska masa er förbi en av Bastards Restauranger, eller beställa hem en burgare pronto och njuta av hur enkelt det är att äta jävligt god veganmat 2021!

Jalapeno Poppers, animal style fries, hjortrongranatläsk och en Jävligt Hot Burgare från november 2020!

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes