Jävligt Gott i Mersmak – Stor vegogrillspecial!

Hej!

Idag så borde Mersmak nummer 5 med tema Grillsommar dimpa ner i 1,5 miljon Svenska COOP-kunders brevlådor och lilla jag och min mat är omslagsmodeller! Hur kul som helst! 😀 Det är nog faktiskt första gången jag är på omslaget av en tidning tror jag… 😛 Även om det ju kanske inte direkt är jag men ändå. Det är min koreanska BBQ tofu! Och det är fanemig i stort sig lika bra.

Jag bjuder på fem supergoda och enkla grillrecept som funkar för alla oavsett om ni är vana kockar eller glada amatörer, oavsett om ni är köttsaknande veganer som jag eller om ni är flexitarianer eller grönsaksveganer som vill ha något nytt och fräscht ;). Och ärligt talat – hur snygga bilder blev det inte! Väldigt roligt att få jobba med fantastiskt begåvade Lena Söderström som stylist och Wolfgang Kleinschmidt som fotograf!

De flesta recepten har jag skrivit om här på bloggen tidigare också, bönburgarna är en klassiker som ni hittar här, den grillade potatisen hittar ni här, spetskålen hittar ni här – men då i en lite äldre lakto ovo vegetarisk version och korvspetten hittar ni här.

Den koreanska BBQ Tofun är dock en specialare för Mersmak, så den får ni antingen zooma in på bilden här nedanför eller försöka lägga vantarna på ett eget ex av tidningen för att laga… Men, om ni inte pallar så kan jag teasa om att jag lagade och filmade ett väldigt liknande recept igår som snart kommer upp här på bloggen!

För den uppmärksamme kan ni dessutom se att vi teasar för två av sommarens gigantiska nyheter i ”Om Gustav” rutan nere i hörnet på första sidan! Hur stort är inte det!? Mer om Almedalen INOM KORT!!

, , , ,

2 Responses to Jävligt Gott i Mersmak – Stor vegogrillspecial!

 1. Lisa 28 maj, 2018 at 11:56 #

  Hej
  Jävligt god mat, det vet jag. Nu fokus på ett problem. Mersmak ligger hemma så jag räknar med hemsidan via mobben. Foton av sidorna går inte att förstora = vet inte vad jag ska handla. Alltså recept under receptfliken önskas, inte foton av recept.
  Lisa som går och flexshoppar ngt. Blir säkert gott det med.

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 28 maj, 2018 at 01:33 #

   Om du klickar på länken som finns över respektive namn på rätterna i brödtexten ovanför bilderna så kommer du till liknande recept som finns på bloggen redan!

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes