Jag är finalist i tävlingen Matbloggspriset Folkets val!

14195419_10154514905803420_3118562229698981700_o

Hej vänner!

Wow! Det verkar som att det är så många av er där ute som haft det i era hjärtan att nominera mig till Matbloggsprisets Folkets Val, så jag faktiskt gick och blev en av tio finalister :O Matbloggspriset är Sveriges största tävling för Matbloggare och i Folkets Val är det era röster – läsarnas – som räknas!

Det känns hur kul som helst och väldigt hedrande. Jag måste verkligen säga att jag nog aldrig hade trott att jag skulle bli en ”bloggare” om ni hade frågat mig för tio år sedan, när jag bestämde mig för att sluta äta kött. Än mindre någon sorts matkändis, eller att jag för den delens skull skulle få jobba med mat (vilket jag börjar med på måndag!!!!!!!). Det är helt jävla galet om ni frågar mig.

Nu sitter jag dock här, och skulle tycka att det vore så sjukt kul och värdefullt om ni som läser bloggen då och då skulle vilja ta er tre sekunder, och klicka in er på Matbloggsprisets facebooksida och likea min tävlingsbild (klicka på den här länken för att komma dit!)

14608913_1162880717122481_1577689579938761469_o

Tävlingen pågår till den 19 oktober, och den blogg vars bild på deras Facebooksida har flest likes då vinner.

Matbloggspriset har gjort en jättefin intervju med mig på sin hemsida som ni gärna kan läsa! Och här nedanför har jag spelat in en liten video där jag förklarar varför jag vill vinna! 🙂

Jag kommer att fortsätta laga minst lika mycket mat ändå, fortsätta sprida vegoevangliet till ännu fler, och jag kommer att älska alla er minst lika mycket ändå – MEN att få chansen att synas via Matbloggsprisets kanaler, och att kunna nå ut till ännu fler med jävligt gott vegetariskt käk vore väldigt värdefullt och sjukt roligt!

Ingen kan rädda världen själv, så kom igen peeps. I need you on this one! Vi ska visa Sverige att vegetariskt visst kan vara jävligt gott, supersvulligt och otroligt roligt att laga. Eller hur? 🙂

Och, fortsätt komma med goda och roliga tips på grejer som ni vill att jag ska laga. Jag tar gärna emot förslag på grejer att utforska och nörda mig djupare ner i.

Puss å kram,

Gustav

gustav2-800px

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Enkel vegansk ramensoppa med nordiska smaker | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 6 oktober, 2016

    […] Jag är finalist i tävlingen Matbloggspriset Folkets val! […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes