Intervju med Bastard Burgers om deras hållbarhetsarbete

*I samarbete med Gastro Nord*

Hej!

I ett par avsnitt framöver kommer jag tillsammans med Gastro Nordmässan intervjua spännande personer som jobbar med matfrågor i offentlig sektor om hur vi kan skapa en hållbarare restaurangbransch. Jag presenterade serien i ett eget inlägg för några veckor sedan och nu först ut i seminarieserien är Bastard Burgers COO William Engman som pratar om hur deras hållbarhetssatsning hjälpt dem att bli en av Sveriges ledande restaurangkedjor på vad som rimligtvis måste vara rekordtid!

Ni hittar videon här, eller inbäddad nedanför!

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vad säger Livsmedelsverket om Vegansk mat till barn i skola? | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 25 juni, 2020

    […] göra den offentliga och privata storkökssektorn hållbarare! I tidigare avsnitt har jag träffat Bastard Burgers COO samt skolkockarna Magnus Naess och Daniel […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes