Hur ser Jävligt God BBQ för dig? Stor tävling i Juni!

tavling

Hej!

Nu har Jävligt God BBQ funnits ute på marknaden i nästan två veckor och det är dags att crank it up to the next level! Därför lanserar Jävligt Gott, Quorn och Oumph! idag en stor och rolig tävling där vi vill uppmuntra er att visa vad Jävligt God BBQ är just för er.

Idén med tävlingen är att sprida inspiration och att krossa fördomar om vad vego BBQ kan vara för någonting. Vi vet att ni allesammans grillar sjukt spännande och roliga grejer i sommar och att det är väldigt mycket mer än bara zucchini. Vi vill ha era bästa recept och tips för den perfekta växtbaserade och köttfria barbecuen.

Och vad får ni i utbyte? Varje vecka mellan den 10:e och den 1:a juli väljer vi ut de tio(!) bästa och mest inspirerande tipsen eller recepten som vinner varsitt signerat ex av Jävligt God BBQ. Bland de trettio vinnarna väljer vi sedan ut en storvinnare som dessutom kammar hem en riktig värstinggrill – en Weber Master Touch 57 GBS! Den kommer garanterat att lyfta sommaren några snäpp extra för en lycklig vinnare!

Tävlingsregler

För att tävla ska du:

 1. Ta en bild när du och dina vänner grillar i sommar
 2. Lägg upp bilden på instagram tillsammans med ett smarrigt vego-BBQ recept eller ett grymt BBQ-tips
 3. Tagga #JävligtGodBBQ och #tävling

Tävlingen pågår från 10 juni-1 juli med nya vinnare som dras varje fredag. Se till att ha ett öppet konto så vi kan se bilden!

DSC09602-2

OBS – det är inte gillen på bilden som lottas ut! 😉

Tävlingsvillkor

BBQ-tävlingen anordnas av Jävligt Gott, Quorn Sverige och Oumph! mellan 10 och 31 juni 2016. Man delar i tävlingen via sitt Instagramkonto. Varje vecka utses 10 vinnare som erhåller ett signerat exemplar av kokboken Jävligt God BBQ till ett värde av 200 SEK. Bland dessa 30 vinnare kommer sedan 1 storvinnare utses som vinner en Weber Master Touch 57 GBS kolgrill värde ca 2500 kronor.

För att delta måste ditt bidrag ha inkommit senast fredagen aktuell vecka, kl 22.00.  En jury bestående av representanter för Jävligt Gott, Quorn och Oumph! utser de bidrag som de tycker är starkast, roligast och mest unika till vinnare. Vinnarna kontaktas via sitt Instagramkonto samt publiceras på www.javligtgott.se följande måndag. Vinsterna postas till vinnarna efter att de svarat på meddelandet om vinsten och skickat sin postadress.

Om juryn uppmärksammar bidrag som kan uppfattas som stötande eller kränkande kommer dessa bidrag att raderas. Juryn har rätt att ta bort och diskvalificera idéer som strider mot tävlingsvillkoren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. Jävligt god BBQ & world meat free day! - Mat & smak - 10 februari, 2018

  […] även ”Jävligt god husman”! Till att börja med så behöver nog inte bloggen” Jävligt gott” någon närmare presentation, utan jag utgår från att de flesta vet vem Gustav  & […]

 2. Vinnaren av #JävligtGodBBQ tävlingen är..! | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 12 juli, 2016

  […] i vegopizzatävlingen utsedd! Hur ser Jävligt God BBQ för dig? Stor tävling i Juni! Jävligt God BBQ ska utmana BBQ-kulturen i stor kampanj Ny Poster vid köp av Jävligt God Husman […]

 3. Jävligt god BBQ & World meat free day! - grönt varje dag - 13 juni, 2016

  […] även ”Jävligt god husman”! Till att börja med så behöver nog inte bloggen” Jävligt gott” någon närmare presentation, utan jag utgår från att de flesta vet vem Gustav  & […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes