Halv Åtta Hos Jävligt Gott! – Vegetarisk Temavecka

Ja ni. Den här hemligheten har jag hållit på ett tag. Närmare sagt i nästan ett halvår! Men på måndag smäller det, så nu tänker jag att jag får säga så här mycket iaf;) Under höstlovet hade jag nämligen ett helt TV-team här som filmade mig och trea andra glada typer när vi spelade in en vegetarisk temavecka av det sjukligt folkiga och (fortfarande, efter 14 säsonger!) jättepopulära programmet Halv Åtta Hos mig som sänds på TV 4.

Första avsnittet med mig och de andra sänds på måndag 19.30, och mitt egna program avslutar veckan på torsdag.

*EDIT* Här hittar ni länkarna till avsnitten! Det är avsnitt 29-33. De går att se hela veckan, men även kommande veckor om ni har TV 4 Premium. *EDIT*

Så – om ni har undrat lite vem jag är, och kanske vill höra mig dra ett och annat dåligt skämt så rekommenderar jag er absolut att bänka er framför TV sofforna.

Men vem vet. Det här kanske blir det sista som ni någonsin får se av mig. Jag är helt sjukligt nervös (vi deltagare har ju inte fått se något färdigklippt material what so ever), så om det hela visar sig bli en katastrof så är jag rädd för att jag kommer behöva flytta utomlands, radera bloggen och skaffa en ny identitet á la John Travolta i Face Of.

Puss å kram,

G

P.S Det är inte jag på bilden. Jag skulle aldrig drömma om att ha på mig ett läderförkläde. D.S

, , , , ,

5 Responses to Halv Åtta Hos Jävligt Gott! – Vegetarisk Temavecka

 1. Ewen 29 maj, 2015 at 09:59 #

  Kul att se dig dyka ner i frysdisken efter veggomaten 🙂
  Skönt att man inte är ensam, är ju ofta och dyker i den avdelningen 🙂
  /Hälsningar från vegeterianfamiljen

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 29 maj, 2015 at 04:58 #

   Så klart man måste göra det! Halvfabrikat är ju varje vanlig människas bästa vän.

 2. Johanna 24 maj, 2015 at 06:42 #

  Vad roligt! Du kommer att göra succé!

 3. Camilla 23 maj, 2015 at 05:13 #

  Så kul! Det ska jag boka in (eller titta på SVT play)

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes