Gurksnittar med färskost och oliver

Hej vänner!

Alltså. Det händer så mycket just nu så det är knappt jag själv kan tro att det är sant. En massa av de här grejerna är dock liiiite för tidigt för att gå public med, så jag får hålla er på halster ett litet tag till, men jag kan dock säga att de är STORA GREJER.

Men på den lite mindre sidan (då fattar ni vad jag menar med stort!:P) så fick jag hela 10 000 fantastiska följare på instagram!

10k fantastic followers! I❤️U all! 😘 #10k #jävligtgott #vegetarian #vegan #jävligtgodbbq #kabam!💥✌🏽️

Ett filmklipp publicerat av Gustav Johansson (@javligtgott)

För att fira allt detta (vi kan ju börja smygfira det hemliga också 😉 ) så tycker jag att vi ska duka upp för ett smarrigt festmingel med snittar och smarrigt vin!

Som ni kanske lagt märke till så har jag publicerat två stycken snittrecept tidigare här tillsammans med mina vänner på Patchwork – Vinet till Vego, och här kommer det sista och tredje i serien. En fräsch och enkel gurksnitt med vitlökscréme och oliver. Ibland behöver det inte vara krångligt för att vara gott!

De två andra snittarna hittar ni här: Melonsnittar med fetaost och Veganskagen.

12047725_10153115315051629_1919623570_n

Gurksnittar med färskost och oliver, ca 12-15 stycken

  • 1 Gurka
  • 150 g philadephiaost
  • 1 vitlöksklyfta
  • olivolja
  • salt och peppar
  • Färsk timjan
  • 150 g kalamataoliver utan kärnor

Skölj och skär gurkan i 1 cm tjocka skivor. Blanda ihop Philadephiaost och pressad vitlök i en skål. Smaka av med salt och peppar. Bygg snittarna genom att spritsa ut ca 2 tsk ostcréme per gurkbit och toppa med en kalamataoliv. Toppa snitten med lite timjan.

Servera tillsammans med de andra snittarna och ett par glas kylt av Patchwork Pinot Grigio. Amazing!

Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Patchwork – Vinet till Vego

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes