Gästspel hos Volvo och restaurang The Kitchen Club

Hej!

För några veckor sedan blev jag inbjuden att komma och gästspela med min mat hos restaurang The Kitchen Club hos Volvo i Torslanda, Göteborg. Inbjudan kom efter ett annat gästspel som jag gjorde hos en av Ericssons personalrestauranger i Kista som drivs av samma företag, COOR.

Jag serverade fyra rätter, en vegansk pad thai, en hamburgare, en viltinspirerad oumphgryta och en vegansk bouillabaise med tofu, svartkål och blomkål. Absolut populärast var pad thaien och hamburgaren, som riktigt flög av hyllorna!

Det kändes superkul att få komma ut med min mat i verkligheten på det här sättet och se hur den bemöttes av helt vanliga människor i en helt vanlig miljö, inte mina följare eller särskilt vegointresserade personer, som det ofta annars blir.

Här ovanför kan ni se en video vi gjorde från besöket! Recepten på rätterna hittar ni här nedan:

Pad Thai

Jävligt Borlänge burgaren

Vegansk Bouillabaise

Viltggryta (fast vi hade i svartkål och palsternacka också)

Vi filmade ett inslag från besöket hos Ericsson också, som kommer upp snart i ett separat inlägg nästa vecka!

Hör av er ni har en restaurang eller liknande som ni vill att jag ska komma och gästspela hos så ska vi se vad vi kan få till. Jag tar gärna uppdrag som är lite utanför det man förväntar sig att en vegokock skulle göra och försöker få ut min mat till nya människor! Skicka ett mail till gustav@javligtgott.se om det finns intresse! Jag kombinerar gärna besöker med att hålla en föreläsning för personal och kockar om hur man kan se på vegomat, hur man på bästa sätt serverar den till sina gäster och får fler att äta mer vego 🙂

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required

,

One Response to Gästspel hos Volvo och restaurang The Kitchen Club

  1. Friday 15 december, 2019 at 10:06 #

    Mums, alla rätter såg jättegoda ut! Har jobbat i Torslanda för några år sedan och det var tämligen hopplöst att få veganskt då så kul att se att tiderna förändras även där 🙂 Du gör ett suveränt jobb Gustav!

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes