Förköp Jävligt God BBQ – Få exklusiv poster!

puff-instagram

Hej!

Nu är det ungefär två veckor sedan vi släppte nyheten om min nya grillbok Jävligt God BBQ, och knappt två veckor kvar tills den släpps 1 juni! Boken har gått att förköpa ända sen vi lanserade den och det har redan ramlat in ett hundratal förbeställningar till owlstreets.com!

Det känns jättekul tycker vi! Och för att öka er motivation lite extra så tänkte jag och killarna på Owl Streets att vi skulle ta och avslöja vad den hemliga förköpsbonusen är som alla ni som beställer boken innan den 1 juni kommer få!

Jag vet inte om ni minns det eller inte, men i vintras hade vi ju en extra bonusdeal där alla som köpte min förra kokbok Jävligt God Husman fick sig ett ex av postern Den Glada Grisen – en ny och fräsch remake på det gamla sunkiga styckningsschemat. Vi kallade det styrkesschemat. Postern trycktes bara upp i en mindre upplaga och dealen sålde som smör.

grisen

grisen2

Och varför inte spinna vidare på en sån fin idé? Så, sen dess har vi i hemlighet utökat det hela till en serie med hela tre stycken olika motiv. Den Glada Grisen har fått sällskap av Den Kloka Kon och Det Modiga Lammet, och alla ni som förköper kommer bli de lyckliga ägarna till Den Glada Kon! Ni får dessutom en rabattkod som ger er 20 % på de övriga affischerna i serien och lite schyssta stickers med illustrationer från kampanjen #jävligtgodbbq som ni kan tapetsera gator och torg med.

Låter det för bra för att vara sant? Don’t worry – it’s 4 real! Alla tre posterserna kommer att finnas för ordinarie beställning på owlstreets.com från och med 1 juni om ni vill köpa dem separat.

Så – vad väntar ni på? Förbeställ boken Jävligt God BBQ nu så har ni den i god tid innan semestern, komplett med årets snyggaste och schysstaste väggprydnad.

(och nej – vi har inte rippat astrid och apornas l*verpastej. vi var först. sådeså.)

kon-30x40-liten (1)

, , ,

7 Responses to Förköp Jävligt God BBQ – Få exklusiv poster!

 1. Sandra 14 juni, 2018 at 10:00 #

  FInns posterserna att beställa någonstans i dagsläget? Försökte öppna länken, men stod enbart ”Page not found”

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 14 juni, 2018 at 10:46 #

   Hej! För närvarande är posterserna tyvärr inte längre till salu. Företaget som tryckte dem har lagt ner. Men, de kommer kanske tillbaks på sikt!

 2. Camilla Palmkvist 28 april, 2017 at 09:27 #

  Hej, jag har precis köpt posters på sidan, grisen & lammet…finns kon att får tag på…vill gärna köpa den också om det går att ordna.

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 1 maj, 2017 at 07:33 #

   Som jag förstått det är kon tyvärr inte i lager just nu, men det kan vara värt att hålla koll på owlstreets.com framöver!

 3. Jessica Johansson 18 juli, 2016 at 11:34 #

  Hej! Vill bara vara helt säker på att boken är alltså helt vegansk? I så fall kommer jag absolut att köpa den! 🙂

  Tack för fina recept!

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 19 juli, 2016 at 09:40 #

   Boken innehåller en del recept som är lakto-ovo, men alla de recepten har tips på hur man kan veganisera dem. Ca 70-80 % av boken är dock helvegansk.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Recept Jävligt Goda Vegoburgare – 28/5 Internationella burgardagen i NYC! | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 11 juli, 2017

  […] Jag har skrivit om receptet flera gånger tidigare, men det utvecklas konstant, och jag tror inte att jag skrivit ner hur jag själv brukar krydda dem. Så här kommer det. Mitt ultimata vegoburgarrecept, komplett med lyxvarianten av den Big Mock sås som bland annat finns med i min nya grillkokbok Jävligt God BBQ. […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes