Följ med på kurshelg med Jävligt Gott på Ulvhäll herrgård!

Hej!

Nu släpper vi en superrolig grej! I samarbete med Ulvhäll herrgård tar vi våra matlagningskurser till nästa nivå och erbjuder en hel helg i den hållbara och jävligt goda matens tecken där vi tillsammans skapar upplevelsen!

En garanterat unik chans att både bli bättre på att lag vegomat och att få djupdyka ner i allt vad god mat, härligt umgänge och hållbarhet heter.

Så här beskriver vi helgen:

Avnjut en Jävligt God herrgårdsweekend!

Gustav Johansson som ligger bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott är en av Sveriges ledande röster och kockar inom modern växtbaserad matlagning. Nu sätter han upp en unik weekendupplevelse för dig som under två dagar vill djupdyka ner i den växtbaserade matens värld och konkret både lära dig laga och uppleva hur jävligt god mat på riktigt kan se ut.

Den moderna maten som tar hänsyn till både klimatet och hälsans behöver inte alls vara tråkig och alternativ. Den kan vara lika lyxig och tillfredsställande som vilken djurisk upplevelse som helst.

Helgen är upplagd som så att vi varvar en inledande lunch och en lättare frukost lagad av Gustav med en stor middagsbuffé och en avslutande lyxig brunch som ni tillsammans lagar upp under Gustavs handledning. Under lördagen håller Gustav en av sina populära föreläsningar om hur vi gör hållbarheten hållbar och den nya maten jävligt god och det finns gott om egen tid att uppleva Ulvhälls fantastiska miljöer och övriga aktiviteter.

Då Ulvhäll inte har något eget restaurangkök finns heller inget alkoholtillstånd, så alla alkoholhaltiga drycker behöver gästerna själva ta med. Detta möjliggör dock mycket bättre drycker per krona för er som gäster! Dryckesrekommendationer kommer att finnas.

Schema

Lördag

11.30 Ankomst och in-checkning
12.00 -13.30 Välkomstlunch
14.00 – 15.00 Hur gör hållbarheten jävligt god? Gustav föreläser 
15.00-17.00 Egen tid, bastu & relax, spela biljard, promenader, etc.
17.00-19.30 Matlagning med Gustav i matstudio
19.30-22.00 Middag avnjuts tillsammans i salong

Söndag

08.00-10.00 Frukost serveras som är förberedd av Gustav 
10.30-12.00 Brunch tillagas tillsammans med Gustav 
12.00-14.00 Brunch äts i matsal alternativt i köket beroende på antal gäster. 
15.00 Senaste check out

Så här såg det ut när Sveriges Mästerkocksgänget var på besök på Ulvhäll förra säsongen!

, ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes