Erbjudande! 200 kr rabatt på Le Creusetgrytor. + Grytreceptsspecial

IMG_4875 (1024x1024)

Det här är ett sponsrat inlägg, som jag dock står för till 100 %.

Sen jag köpte min egen Le Creusetgryta för dryga två år sedan så har den varit min trogna följeslagare i alla mina kulinariska äventyr och dykt upp både titt och tätt här på bloggen. Jag kan inte säga mycket mer än att jag älskar den. Innerligt.

Le Creuset är ett franskt märke som föredras och används av tonvis med både strikta proffs- samt glada amatörkockar. Deras idé med tunna och välgjorda gjutjärnsprodukter som emaljerats både in och utvändigt för att ge en tålig yta och något trevligt att vila ögonen på är klockren. Och den funkar! Du får alla gjutjärnets fördelar, jämn och effektiv värmehållning tillsammans med en mycket lättskött och lättanvänd yta. Perfekt för grytor, såser, soppor, risotto, pastasåser och liknande. Det enda som den kanske inte är bra på är att bryna och steka saker då saker tenderar till att fastna på för höga temperaturer, men i och med att detta är en gryta vi snackar om så gör man ju sällan det. Å andra sidan så slipper du rost, järnfällning i tomatsåser och annat otyg som en gjutjärnsgryta kan ge.

IMG_1970 (1024x1024)

Tillsammans med den utmärkta webbhandeln Bagaren & Kocken så kan jag nu erbjuda er mina läsare 200 kronor rabatt på valfri Le Creusetgryta. Ett riktigt kap, då de annars är ganska dyra (jag fick min i julklapp;)). Ni får skynda på att bestämma er, rabattkoden räcker bara till och med söndag den här veckan (23 november).

—- Här hämtar du din rabattkod! —-

Det låter som en ganska bra start  på vintern va?

För att ytterligare inspirera så kommer här ett par mustiga höst och vinterrecept där ni kan se hur jag använt min gryta.

Chorizogryta med grillad paprika

Skogsgryta med lingon och svamp

Soppa med rotsaker

Porotos Granados – Chilensk böngryta

Chili sin Carne

och så klart Quornfärssås!

och Bubbelbad 😉

IMG_9572 (1024x765)

 

, , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes