Boken Bloody Good Vegetarian BBQ är här!

framsida-2 (1024x683)

Det känns otroligt kul att äntligen kunna presentera vad jag och mina polare på Owl Streets har jobbat på under större delen av sommaren. Som ni vet så har vi under de senaste månaderna lanserat ett gäng riktigt schyssta receptposters tillsammans. Veggie Burger, Fooled Pork, Halloumi Skewers, Quesadillas och The Mother of All Tomato Salads. Men det var bara början. Idag kan vi med glädje presentera Bloody Good Vegetarian BBQ – BOKEN!

På 24 skitsnygga sidor presenterar vi mina fjorton bästa grillrecept alla snyggt illustrerade av Owl Streets och med foton ifrån mina grilleskapader i somras. Alla ovan nämnda recept finns med, samt ett helt gäng till, både the must have sauces, goda grilltillbehör och fler huvudrätter.

Det här är ett riktigt indieprojekt ifrån vårt håll. Både jag och grabbarna bakom Owl Streets gör det här för vårt egna stora nöjes skull, och för att predika den vegetariska barbequens härlighet till massorna. Vi har därför inga jättelika marknadsföringspengar, så vi är beroende av er för att sprida ordet och förhoppningsvis nå ut till alla som skulle kunna vilja få några fler tips och recept på hur de kan kombinera sin längtan efter mustig mat med ett gott samvete.

intro (1024x768)

baksida (1024x768)Tanken bakom boken är att visa att det är helt och fullt möjligt att kombinera två av de absolut största mattrenderna just nu. Dels den (inte så djurvänliga) trenden med ökat fokus på kött, grillat och stora burgare som verkar ta Sverige med storm, och dels det (mycket djurvänligare) ökade fokuset på ekologiskt och vegetariskt. De är varandras totala motsatser. Vi vill dock visa att dessa går att kombinera, och att det då faktiskt inte bara blir bra utan rent ut sagt Jävligt Gott.

Beställningar och info

Boken går att beställa från och med NU!!!! via Owlstreets.com och deras webshop. Inom kort kommer den även att gå att beställa via adlibris.

Beställ här

Den kostar 16 €, är bredhäftad i fyrfärg och på 24 sidor. Den är tryckt på 170 g papper i A5 format med 240 g paperbackomslag.

Kontakt och press

Om du har en egen blogg, tidning, tv-kanal eller liknande och är intresserad av ett recensionsex. eller pressinformation:

maila kontakt@gustavjohansson.se.

Hör gärna också av dig om du är intresserad av något annat samarbete eller kanske sälja boken i din butik eller liknande.

Tack!!!

Och sist men inte minst, tack så fantastiskt mycket till alla er som tagit er tid till att läsa, laga och kommentera mina recept och tankar här på bloggen genom åren. Utan er hade jag aldrig någonsin ha hållit på så här länge och med så mycket glädje. Ni rockar!

baksida (1024x768)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Boken Bloody Good Vegetarian BBQ är här!

  1. Markus 6 oktober, 2014 at 08:57 #

    Hrmmm… 24 sidor. Och du kallar det bok?! Det är väl snarare ett häfte…

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jävligt Gotts BBQ Baked Beans | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 10 juli, 2017

    […] ni kanske har sett så håller jag på och jobbar på en nyversion av Bloody Good Vegetarian BBQ, fast på svenska som ska komma ut senare i vår (mer info om den kommer snart!). I jobbet med den […]

  2. Ny kokbok 1 juni – Jävligt God BBQ – Förköp nu! | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 15 juni, 2017

    […] är väldigt glad att ÄNTLIGEN kunna presentera nyutgåvan av Jävligt God BBQ (formerly know as Bloody Good Vegetarian BBQ)! Den kommer från tryckeriet 1 juni, är nästan tre gånger så tjock som orginalet, och på […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes