Nyhet! – Bloody Good Vegetarian BBQ Posters och Bok

alla

Hej vänner! Idag är jag sjukt stolt att tillsammans med mina polare på Owl Streets kunna lansera en ny jättesatsning. Under juli och augusti kommer vi att släppa hela tio stycken receptposters där vi har samlat Jävligt Gotts bästa BBQ recept, så att ni inte bara ska kunna läsa Jävligt Gott on the internet utan faktiskt – du hörde rätt – ha oss på väggen eller i bokhyllan! Crazy, va?

Här kan ni läsa pressmeddelandet som skickades ut idag.

Bloody Good Vegetarian BBQ

by Jävligt Gott and Owl Streets

Den vegetariska matbloggen Jävligt Gott och den onlinebaserade designbutiken Owl Streets lanserar idag den första postern i serien Bloody Good Vegetarian BBQ, ett samarbete för att korsbefrukta jävligt gott med jäkligt snyggt. Under juli och augusti släpps tio posters där tidlösa klassiker blandas med nya vegotolkningar av the must-haves of BBQ. Den första släpps idag!

Vi tror på jävligt god mat. För oss utesluter detta självklart dödandet av försvarslösa djur. Det vore ju inte så gott. Vi tror också på att allt blir bättre om det grillas. Därför känns det lika självklart att fokusera på Vegetarisk BBQ, något som det pratas alldeles för lite om i ett land där ändå var tionde invånare käkar vego.

Följ lanseringen av nya motiv på våra hemsidor, facebook, i butiken och via #BloodyGoodBBQ. Varje vecka kommer en eller två nya affischer med varsitt nytt recept.

Säcken knyts ihop med en receptbok där varje affisch kompletteras med en längre text och bakgrund. Boken släpps efter att alla affischerna har lanserats, men går redan nu att förbeställa i Owl Streets-shoppen.

Jävligt Gott är en vegetarisk matblogg inriktad på enkel och god mat. Owl Street är en onlinebaserad livstilsbutik som producerar och säljer originaltryck, främst genom egna produktserier men även i samarbeten med andra.

www.javligtgott.se – Mer information om recepten

www.owlstreets.com – Butik och produkter

facebook.com/javligtgott

facebook.com/owlstreets

#bloodygoodbbq

Ni kommer att kunna läsa om varje ny poster i ett längre inlägg här på bloggen där vi kör antingen en uppdaterad favorit i repris eller en ny presentation på previously unreleased stuff. Alla beställningar görs via Owl Streets webshop.

Jag hoppas att ni kommer att gilla posterserna lika mycket som jag gör. Provtrycken sitter redan tapetserade över hela vår lägenhet 😉 .

Och jo, om ni anger kod Jävligtgott2014 vid köpet så får ni 20 % rabatt 🙂

veggieburger1

Trackbacks/Pingbacks

  1. Klassiska rätter på veganskt vis – Förbeställ signerat ex! | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 12 juni, 2020

    […] :O Eller, ja egentligen är det min sjätte om man räknar in Jävligt God BBQ, Jävligt Husman och Bloody Good BBQ som vi släppte på eget förlag once back in the […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes