Bastard Burgers stora veganmeny är här!

*I samarbete med Bastard Burgers*

Hej!

Fett peppad! Idag, 24 januari, så släpps hela Bastard Burgers stora nya veganska meny på alla deras restauranger runt om i landet. Jag har varit med på ett hört och hjälpt dem att hitta bra råvaror och agerat lite smakråd, men de har verkligen gjort ett enormt bra jobb själva också med den här menyn.

De har sjukt hög nivå överlag på sina burgare och produkter och jag tycker verkligen att det går igenom på den nya veganska menyn. Det är sjukt gott, bra råvaror och framförallt väldigt stort utbud!

På den nya menyn så hittar ni:

Deras fem klassiska köttburgare i ny vegansk tappning, inklusive veganska versioner på alla dressingar, rökt tofu istället för bacon, violife cheddar istället för ost och Beyond Burgare istället för kött

En månadsburgare signerad av Yours Truly varje månad hela 2019

Veganska nuggets – som faktiskt HELT ersätter ALLA deras nuggets på alla restauranger! No more chicken nuggets alltså, only Bastard Nuggets!

Tre sorters veganska shakes i smakerna Oreo, Blåbärscheesecake och Jordgubbssylt!

Animal Friendly Style Fries – en mastig och supersmarrig hög med pommes toppad med dressing, grönsaker och stekt tärnad rökt tofu!

De kommer också ha kvar sin halloumiburgare för de som vill ha sånt och kommer ha sidorsallad att köpa för den som inte vill ha fries.

Och så klart kommer alla dipsåser att finnas att köpa veganska! Dagen då det bara fans en tråkig vegansk majo att få på alla hamburgerrestauranger (host host McDonalds och Max…) är över! 😀

Hela menyn är permanent och kommer att finnas på alla Bastard Burgers restauranger från och med i dag.

Så. Jävla. Bra.

Här ovanför kan ni se en video ifrån lanseringseventet vi hade förra helgen! Med på eventet var bland annat Kitchen King Benji, som passade på att filma sin egen video också (vi råkar nämligen ha samma kameraman, den eminente Emil Hovmark) så spana in hans video mer för lite mer spontana reaktioner på hur maten smakade! 😀

, , ,

2 Responses to Bastard Burgers stora veganmeny är här!

  1. Daniel 29 januari, 2019 at 11:06 #

    Grymt bra mat! Jag var där i fredags (25/1) och åt (din) Månadens Signatur-burgare! Helt fenomenal och kommer med säkerhet locka många köttätare! Snyggt jobbat!

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes